minecraft ta başıma korkunç şeyler geliyor

can480

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Evim kocamandı bitane creeper patlatamazdı + petim yoktu + enderman o kadar buyuk evi nası çalsın?

can480

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ama birsey daha var benim ilk yaptigim evin yakinina yapmistim evi ve ilk evim aynı yerde duruodu :S

her0brine

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama birsey daha var benim ilk yaptigim evin yakinina yapmistim evi ve ilk evim aynı yerde duruodu :S
biraz daha açıklayıcı ol yada yanlış yazdıysan lütfen düzelt ben bir şey anlamadım açıkçası şöylemi demeye çalışıyodum

portal ilk yaptığım evin yakınındaydı şu anki evim ilk evimle aynı yerde

hoş bu daha açıklıyıcı olsada verebileceğim en iyi cevap netherde çok fazla yürüyüp portal açtığın yerin senin portalınla çakışmamış olması bazen bug nedeniyle portallar çakışıyor ama bu konumuz değil yani sen okadar yürümüşsünki netherde değilken en az 5 biom large biomsta 1 biom geçmişsindir yani senin sorunun netherle ilgili bi nethere geri dönüp eski portalı bulmayı dene (çok kolay ya :p)

yusuf412

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bisi sorucam hic herobrine mod oynamadim ben adam bariscila almissa herobrine nasi gelsin ?

can480

Marangoz
En iyi cevaplar
0
biraz daha açıklayıcı ol yada yanlış yazdıysan lütfen düzelt ben bir şey anlamadım açıkçası şöylemi demeye çalışıyodum

portal ilk yaptığım evin yakınındaydı şu anki evim ilk evimle aynı yerde

hoş bu daha açıklıyıcı olsada verebileceğim en iyi cevap netherde çok fazla yürüyüp portal açtığın yerin senin portalınla çakışmamış olması bazen bug nedeniyle portallar çakışıyor ama bu konumuz değil yani sen okadar yürümüşsünki netherde değilken en az 5 biom large biomsta 1 biom geçmişsindir yani senin sorunun netherle ilgili bi nethere geri dönüp eski portalı bulmayı dene (çok kolay ya :p)
öle bise olmadi yani portal hic bilmedigim bir yerde cikmadi 2 evim vardi 1.sizi yerdeydi portal actigim 2. evim yerinde yoktu

UjanseiRUSS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Banada olmuştu ev yaptım süper bitane ev sonra geldim gezdim bi baktim ev yok sonra nası olduğunu çözdüm eğer internet bağlantınız yavaşsa evi kurmuşsunuzdur fakat oyun bug tadır biyerde takılı kalmıştır sonra oyun düzelir ve yaptiğniz her şey gider D:

BenCaydanlık

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ARKADAŞLAR BEN MİNECRAFT OYNUYODUN CLAY SOLDİERS MOD YÜKLEMEK İSTEDİM İNSTALLER KURDUM AMA MİECRAFT AÇILMIYOR ACTIGIMDA JAVA İLE İLGİLİ YÜKLEME DOSYASI GELİYOR AMA YÜKLENMİYOR YARDIM EDİN LÜTFEN