türkiye genelinde internetin durumu!

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar türkiyede internetin durumu çok kötü hep her işi kavgayla bitiriyolar yok malsın yok bilmemnesin geçen transformice oynarken gördüm adam peyniri aldım diye kıskandı ve dediki (sansür) sarıbücür dedi sonra nickini (sansür) dedi işte böyle mc dede durumlar böyle mesela ev yapıyosunuz evde 2 niz yaşıyonuz birisi kazayla vuruyo ne vuruyon (küfür) diyo sonra adamda küfretmeye başlıyo sonra ikiniz ya oo ban yada oo mute yiyosunuz yada jail wolfteam da durumlar da pek farklı değil bende görünmez kurt var birden arkasından görünmez olarak çıkıyom sonra vuruyom hackle geldin ss aldım (küfür ) falan diyolar şu küfürlü alışkanlığınızı bıraksanız yabancı ülkeler gibi olsanız ? yabancı ülkeler mc de kazayla vursa özür dilerim affet beni kazayla oldu diyo sonra adam onu affediyo adamlar hack yapmıyo transformice oynarken birbrini kakıtmıyo sizde böle olsanız olamıyomu adam bi vuruyo hemen küfrediyosunuz sonra birbirinize eklem bacaklarının kıyameti V ve 10 attack damage yle birbirinize boş boş vuruyonuzz sonra küsüyonuz küsmek yerine barışsanız olmuyomu!
bu not nette hack,küfür edenler içindir

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Transformice mi oynuyorsun? Yaşın böyle şeyler için geçmedi mi? O ilkokul çağında çocuklar için

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar reklamlara bakarsanız altta transformice nin reklamı var :D
Yabancı transformice serverlerinde oyna 0 küfür bir kere premium serverde eglencesine yabancıların tepkisini ölçmek için hile yaptım uçma hilesi sadece he's flying diye spam yaptı biri türkiyede olsa ama :D gerisini söyleyeyim artık

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yabancı transformice serverlerinde oyna 0 küfür bir kere premium serverde eglencesine yabancıların tepkisini ölçmek için hile yaptım uçma hilesi sadece he's flying diye spam yaptı biri türkiyede olsa ama :D gerisini söyleyeyim artık

sözümü çalma ben yabancılar gibi 0 küfürlü olun diyom sen içine transformicenin yabancı sörvırını katıp değiştiriyosun aynı okuldaki o inatçı kız gibi fıkra anlattı ama anlatılan fıkradan sadece bi yerini deiştirdi onun gibisin[DOUBLEPOST=1387833347,1387833310][/DOUBLEPOST]
sözümü çalma ben yabancılar gibi 0 küfürlü olun diyom sen içine transformicenin yabancı sörvırını katıp değiştiriyosun aynı okuldaki o inatçı kız gibi fıkra anlattı ama anlatılan fıkradan sadece bi yerini deiştirdi onun gibisin
hem benim kabile evim süper lağım :D içerde bi canavar var :(

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
sözümü çalma ben yabancılar gibi 0 küfürlü olun diyom sen içine transformicenin yabancı sörvırını katıp değiştiriyosun aynı okuldaki o inatçı kız gibi fıkra anlattı ama anlatılan fıkradan sadece bi yerini deiştirdi onun gibisin[DOUBLEPOST=1387833347,1387833310][/DOUBLEPOST]
He he evet :D ne sorvir mis sorvir ne lan hay dedikeytit dicez dimi

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Sen bana inatçı kız mi dedin loo ne fikraymis. Adam kabile eviyle ovunuyor ya Dağılın beyler bundan adam olmaz dedim :D

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Siz mc'ı wolfteam'i filan boşverin bi ara team fortress clssic serverine girmiştim (evil) uruguay almanya rusya ingiltere hindistan arjantin çin japon daha ismini söyleyemediğim bir sürü ülkeden gelenler var ara sıra server'a tük geliyor konuşuyoruz filan bide türk admin var 3ümüz gülüyoz eğleniyoz biri hile açıyor bütün milletten insan aynı şeyi söylüyor "x is hacking" çıkar çıkmaz ölürler milyon çeşit şey olur adamlar sadece admine şikayet ediyor ama bide bizi görsen bi ara 6kişi filan olmuştuk farkettim sadece biz küfür ediyor hilecilere "senin feriştahını --kerim" filan başlıyoruz hemen kimse bize kural koyamadığından oluyor çünkü hiçbi fikirleri yok ne olduğu hakkında :) ama iyi oluyor kimse anlamıyor bazen birine filan sövüyoruz what? (oda ingilizce bilmiyor zaten) diyorlar geçiyorlar.
Hikaye gibi olay anlattım yav.