98IamLegend98
Hayalet Avcısı
- En iyi cevaplar
- 0
arkadaşlar türkiyede internetin durumu çok kötü hep her işi kavgayla bitiriyolar yok malsın yok bilmemnesin geçen transformice oynarken gördüm adam peyniri aldım diye kıskandı ve dediki (sansür) sarıbücür dedi sonra nickini (sansür) dedi işte böyle mc dede durumlar böyle mesela ev yapıyosunuz evde 2 niz yaşıyonuz birisi kazayla vuruyo ne vuruyon (küfür) diyo sonra adamda küfretmeye başlıyo sonra ikiniz ya oo ban yada oo mute yiyosunuz yada jail wolfteam da durumlar da pek farklı değil bende görünmez kurt var birden arkasından görünmez olarak çıkıyom sonra vuruyom hackle geldin ss aldım (küfür ) falan diyolar şu küfürlü alışkanlığınızı bıraksanız yabancı ülkeler gibi olsanız ? yabancı ülkeler mc de kazayla vursa özür dilerim affet beni kazayla oldu diyo sonra adam onu affediyo adamlar hack yapmıyo transformice oynarken birbrini kakıtmıyo sizde böle olsanız olamıyomu adam bi vuruyo hemen küfrediyosunuz sonra birbirinize eklem bacaklarının kıyameti V ve 10 attack damage yle birbirinize boş boş vuruyonuzz sonra küsüyonuz küsmek yerine barışsanız olmuyomu!
bu not nette hack,küfür edenler içindir
bu not nette hack,küfür edenler içindir