TelluxMatic Plugin Paketi v1

Plugin Paketimi Beğendiniz Mi ?

• Evet

Kullanılan: 2 40.0%
  • Hayır

Kullanılan: 3 60.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Komik olan nedir? Komple server olarak attım, server kuracaklar için kolaylık olur. Basit 2-3 ayardan sonra temel özellikleri olan, oyunu bozmadan, saçma sapan özellikler katmadan oynatacak bir servera sahip olabilirler. Senin plugin paketinde gereksiz pluginler var, configleri incelemeyip aynı görevde pluginler kullanmışsın. Benim isteğe göre kurabilirsiniz dediğim pluginler temel yapının dışında pluginlerdir, serverımda VIP olmayacaksa SimpleVIPPerks'i niye kurayım ki, kendime güç verip milleti mi ezeyim, arkadaşlarımı mı kayırayım? Bizim bu zamana kadar kurduğumuz serverlar hep en sade şekilde oldu, serverlarımızda admin filan yoktu, hatta yetkiliyi bırak rehber bile yoktu, sadece 2 faction vardı ve faction sahiplerinde de ban-kick-mute-jail yetkisi vardı, sıkıntı durumunda ss alıp kendi factionundaki oyuncuyu cezalandırabiliyordu. Ben bu pakete özel pluginler de eklerim, eğlence için serverı kurduğumuz arkadaşlar tarafından yazılmış pluginlerimiz var. Hileyi engellemek için oyunun dosyasını kontrol edip bizim belirlediğimizle aynı ise giriş yetkisi veren programımız var. Sadece pluginin ismine-özelliğine bakıp plugin paketi yaptım indirin demekle olmaz. Her plugin serverın tepki süresini geciktirir, aynı görevi yapan pluginler bug oluşturabilir veya birbiriyle çakışabilir.
Yok güldüğüm o değil, yanlış anlama.Plugin paketi konusunda başkası tarafından plugin paketi gelmesi komik geldi.

Crys!s

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:) Kaldırdım, yeni konu açıp forumu kirletmeyeyim dedim, senin kullandığın pluginlerin 1.7.2 ve sadeleştirilmiş hali.
Kusura bakma biraz da sert çıktım ama :/

Son düzenleme:

OzkanArikan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler sizden bir şey isticem ? Facton server için mapınız varmı böyle güzel olcak su standart internette olanları vermeyin aradım bulamadım sizde varmı ?