İnduatrialcraft2 ile ilgili

batuyek123

Marangoz
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar industrialcraft2 de 5 blokta 1 eu kaybeder ne demek

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enginbey

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eu industrialcraf 2nin enerji birimidir örneğin; hatırladığım kadarıyla generator tik başına 32 eu filan üretiyordu sen bundan 10 blok öteye bir macerator yada herhangi bir IC2 makinası koyup onuda copper cablela bağlarsan makinaya giden eu miktarı 30 eu olucaktır.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bu arada generator 10 eu üretiyor 15-20 de olabilir pek emin değilim.
Bir tane kablo var enerjiyi 40 blockta 1 kaybeden o elmasla yapılıyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Birde elmasla yapılmayan tin cable var o da 40 block otede 1 kaybeder ama 4 eudan fazla alamaz. Mesela generator batbox filan bagliyamazsin yanar yoksa.

batuyek123

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kardeş elmasla yapılan fiber kablo haklisın tij kablo hiç bi voltaja dayanamıyo

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

batuyek123

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Elmas kablo 512 eu

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[DOUBLEPOST=1388494692,1388488524][/DOUBLEPOST]arkadaşlar bu arada ben industrialcraft2 1.6.2-lf kullanıyorum.zırhları üstüme takınca böyle oluyo:

yardım edermisiniz?

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Öyle oluyor zaten

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Tinker teknik modu mu ki ??

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Grechtech kesin yanlış yazdım :D
Edit: bayağı bir teknikdir sıkılabilirsin.
kofteistkofte'nin videolarına bak istersen son bölümlere doğru[DOUBLEPOST=1388571338,1388571173][/DOUBLEPOST]+ sanılanın aksine redpower 1.6.2 de ve 1.6.4 te vardır sadece isim değiştirdi.
bkz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

KöfteistKöfte

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İki bilgi de yanlış desem... Project Red'in Redpower ile konsept dışında bir ortaklıkları yok. Tamamen bağımsız iki proje. Eloraam ortalardan kaybolunca (gene) artık tüm güvenilirliğini yitiriyor ve artık pek çok mod Redpower'ın güzel yanlarına alternatifler ekliyor. Project Red de Redpower'ın çoğu güzel yanını içeren ama onları iyileştirmiş bir mod. Tek bir kodları bile ortak değil, kaldı ki Eloraam zaten kodlarını kapalı tutuyor.

EU konusunda: eğer eski IC2 için konuşacaksanız tin ve glass fibre kablolar hakkında dedikleriniz doğru. Ama IC2 Experimentalda enerji gidişatı da bayağı değilti. Ama kayıp durumları gene aynı.

IC2 1.6.2'deki görünüş bug'ı ile alakalı da diyebileceğim tek şey: zaten artık desteklenmeyen bir sürüm. IC2 öldürülüp yerine IC2 Experimental geliştiriliyor şu an.