faketaxidriver
Undead
- En iyi cevaplar
- 0
ama güzel yapmışsın hakkını vermem gerek 
hakkımı verdiğin için sağol kuzenama güzel yapmışsın hakkını vermem gerek![]()
Modern ev olmak için fazla renkli ve fazla renkli bir eve göre de fazla karanlık.
Teşekkürlercamlar cok iyi durmus![]()
ben zorunluluk için dublex demedim bu evi yaparkan öyle hissettiğim için dedim2 katlı diye dublex demek zorunda değilsinMansion olmuş bu map'i kaplıyor
Güzel güzel.
ona karanlık demeyelimde loş diyelim çünkü evin daha akustik olmasını sağlamaya çalıştım yinede teşekkürler...[DOUBLEPOST=1388918356][/DOUBLEPOST]Modern ev olmak için fazla renkli ve fazla renkli bir eve göre de fazla karanlık.
evet 2. katı öyle yapmaya çalıştım zaten, sanırım başarmışımdaDaha çok disko gibi.
teşekkürler .. bu sw değil benim kendi map ımEve dıştan baktım Dedim çok küçük içeriyi görünce sustum Yani çok güzel olmus
Bide hangi swde Yaptın bu evi
onu demiştin başka ...Kısaca uzaylı evi işte ;(
teşekkürler .. bu sw değil benim kendi map ım[DOUBLEPOST=1388926330,1388918762][/DOUBLEPOST]
onu demiştin başka ...
teşekkürler onları bende severek yaptımSüpermiş özellikle yerdeki rengarenk camlarrr
aslında ayarlayarak yapmıştım camları, blokları ama yinede düşüncen için teşekkürler...[DOUBLEPOST=1389014436,1389014326][/DOUBLEPOST]Mimari olarak düşünürsek yapısı içi ve odaları güzel fakat blok seçimlerin yanlış
renkli camı çok çok fazla kullanmışsın ve çoğu renk birbirine uyuşmuyor.
teşekkürler... tabii ki neden olmasın ama ben bunu uygun gördüm inş bidahakine daha güzelini yapmaya çalışacağımGüzel fakat blok seçimin kötü olmuş onun yerine başka bir blok seçsen daha güzel olabilirdi bence..