Kendi Haritamda Yaptığım Dublex EV

Plushker

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 katlı diye dublex demek zorunda değilsin :D Mansion olmuş bu map'i kaplıyor :o
Güzel güzel.

ibolieberr

Zombi Katili
Ressam
En iyi cevaplar
0
camlar cok iyi durmus :D
Teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1388917762,1388917621][/DOUBLEPOST]
2 katlı diye dublex demek zorunda değilsin :D Mansion olmuş bu map'i kaplıyor :o
Güzel güzel.
ben zorunluluk için dublex demedim bu evi yaparkan öyle hissettiğim için dedim :) ayrıyeten teşekkürler...[DOUBLEPOST=1388917852][/DOUBLEPOST]
Modern ev olmak için fazla renkli ve fazla renkli bir eve göre de fazla karanlık.
ona karanlık demeyelimde loş diyelim çünkü evin daha akustik olmasını sağlamaya çalıştım yinede teşekkürler...[DOUBLEPOST=1388918356][/DOUBLEPOST]
Daha çok disko gibi.
evet 2. katı öyle yapmaya çalıştım zaten, sanırım başarmışımda :)

Emre.Sevki

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Güzel fakat blok seçimin kötü olmuş onun yerine başka bir blok seçsen daha güzel olabilirdi bence..

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mimari olarak düşünürsek yapısı içi ve odaları güzel fakat blok seçimlerin yanlış
renkli camı çok çok fazla kullanmışsın ve çoğu renk birbirine uyuşmuyor.

ibolieberr

Zombi Katili
Ressam
En iyi cevaplar
0
Mimari olarak düşünürsek yapısı içi ve odaları güzel fakat blok seçimlerin yanlış
renkli camı çok çok fazla kullanmışsın ve çoğu renk birbirine uyuşmuyor.
aslında ayarlayarak yapmıştım camları, blokları ama yinede düşüncen için teşekkürler...[DOUBLEPOST=1389014436,1389014326][/DOUBLEPOST]
Güzel fakat blok seçimin kötü olmuş onun yerine başka bir blok seçsen daha güzel olabilirdi bence..
teşekkürler... tabii ki neden olmasın ama ben bunu uygun gördüm inş bidahakine daha güzelini yapmaya çalışacağım :)