ElfonseReyiz
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
pluginlerde sifreye nasil bakicam bi komudu varmi yada nerden bakabilirim birinin sifresine
Böle seyler yaziyo örnekAuthme'nin dosyasında players.yml diye dosya var onu herhangi bir metin editörüyle aç şifreleri görürsün.
Authme biraz değişik bir pluginbasit bir şey olduğunu düşündüm nede olsa sadece bir register login plugini fakat dosyalarına baktığıma pişman oldum sanırım 20-27 class var bir plugin için 1 class bile yeterlidir sanırım classlarında gizliyor, ve ne yazık ki eğer böyle ise görmen için bir şans yok. Java ile kodlanan pluginler daha sonra okunamaz çünkü.
Okunabilir.Authme biraz değişik bir pluginbasit bir şey olduğunu düşündüm nede olsa sadece bir register login plugini fakat dosyalarına baktığıma pişman oldum sanırım 20-27 class var bir plugin için 1 class bile yeterlidir sanırım classlarında gizliyor, ve ne yazık ki eğer böyle ise görmen için bir şans yok. Java ile kodlanan pluginler daha sonra okunamaz çünkü.
Yanlışlıkla okunamaz yazmışımOkunabilir.
Ama o konuya girmiyoruz, çünkü geliştirici eğer kodları paylaşmak istese zaten github hesabında paylaşıp verirdiOkunabilir.
Sifreleri Nasil Görebilirim peki ? o lazim banaaOkunabilir.
Göstermiyo bi plugin engelliyo galiba kisi adi gözüküyo sadeceeeesöyle görebilirsin bir oyuncu reister yeva yogin yoptıktan sonra consola bak adamın verdıgı komut cıkacak tır ÖR
oyuncunu adı kerem consola bkınca login yazıp ondarsonra sıfresini göreilirsin meselabunu kerem yazıyor diyelim oyuncu olarak
/login 1783 diyer girer mesela sonsolda yazar
AuthMe'de çalışmaz o. Ama AuthMe'nin passpartu diye bir özelliği var. Adamın şifresini bilmeden de kurucuysan hesabına giriş yapabiliyorsun.söyle görebilirsin bir oyuncu reister yeva yogin yoptıktan sonra consola bak adamın verdıgı komut cıkacak tır ÖR
oyuncunu adı kerem consola bkınca login yazıp ondarsonra sıfresini göreilirsin meselabunu kerem yazıyor diyelim oyuncu olarak
/login 1783 diyer girer mesela sonsolda yazar