pluginlerde sifreye nasil bakicam bi komudu varmi yada nerden bakabilirim birinin sifresine

ElfonseReyiz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
pluginlerde sifreye nasil bakicam bi komudu varmi yada nerden bakabilirim birinin sifresine

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Authme'nin dosyasında players.yml diye dosya var onu herhangi bir metin editörüyle aç şifreleri görürsün.

ElfonseReyiz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Authme'nin dosyasında players.yml diye dosya var onu herhangi bir metin editörüyle aç şifreleri görürsün.
Böle seyler yaziyo örnek

players:
- TrolliConHD
- DeltaElite7
- skindex200
- kopo
- exgammerlol
- do3535
- GokhanEfendi
- toquerico
- demor38
- hayrihan123
- MrAndroid
- RonaldoMellyh
- DoctorYellow
- Vetroit
- emirhangezgin
- metalnutter
- Talha
- Necatican
- TheWolf
- Katanza123
- Claush
- turu8264
- tataOlka
- Ninjarooster
- Hunterss
- frankpros
- DeathFire34
- bydarq2013
- 44hqe44
- power526
- superkipje
- THEO54310
- nish
- Zombie
- Xenophobia
- yakup0203

ChromTR

Zombi Katili
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
plugini editlemeden asla ve autheme giib pluginler oyuncuların güvenliği için buna izin vermez.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Authme biraz değişik bir plugin :D basit bir şey olduğunu düşündüm nede olsa sadece bir register login plugini fakat dosyalarına baktığıma pişman oldum sanırım 20-27 class var bir plugin için 1 class bile yeterlidir sanırım classlarında gizliyor, ve ne yazık ki eğer böyle ise görmen için bir şans yok. Java ile kodlanan pluginler daha sonra okunamaz çünkü.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Authme biraz değişik bir plugin :D basit bir şey olduğunu düşündüm nede olsa sadece bir register login plugini fakat dosyalarına baktığıma pişman oldum sanırım 20-27 class var bir plugin için 1 class bile yeterlidir sanırım classlarında gizliyor, ve ne yazık ki eğer böyle ise görmen için bir şans yok. Java ile kodlanan pluginler daha sonra okunamaz çünkü.

AuthMe açık kaynak kodlu, mantığı ve sistematiği basit bir plugindir. Bir kere çözdün mü gerisi kolay.
Authme şifreleri MySql veya SQLite ile yedekliyor. Standart olarak SQLite formatını kullanıyor, sonradan isterseniz MySql ayarlarını yapıyorsunuz.
Şifreler sanırım AuthMe klasöründeki auth.db dosyasının içerisinde, encyript edilmiş bir halde bulunuyordu. Md5 algoritması ile korunuyor şifreler.

Lucifer˜

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Okunabilir.

xxxyağızxxx

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
söyle görebilirsin bir oyuncu reister yeva yogin yoptıktan sonra consola bak adamın verdıgı komut cıkacak tır ÖR
oyuncunu adı kerem consola bkınca login yazıp ondarsonra sıfresini göreilirsin meselabunu kerem yazıyor diyelim oyuncu olarak
/login 1783 diyer girer mesela sonsolda yazar

ElfonseReyiz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
söyle görebilirsin bir oyuncu reister yeva yogin yoptıktan sonra consola bak adamın verdıgı komut cıkacak tır ÖR
oyuncunu adı kerem consola bkınca login yazıp ondarsonra sıfresini göreilirsin meselabunu kerem yazıyor diyelim oyuncu olarak
Göstermiyo bi plugin engelliyo galiba kisi adi gözüküyo sadeceeee

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
AuthMe'de çalışmaz o. Ama AuthMe'nin passpartu diye bir özelliği var. Adamın şifresini bilmeden de kurucuysan hesabına giriş yapabiliyorsun.

BarbarGGB

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
authme configine gir sonra
removePassword: true
diye bir bölüm var onu false yaparsan şifreleri konsoldan görebileceksin