[Yardım]Makineler...

profesordoktor

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar benim sizin yardımınıza ihtiyacım olan yer şu:
1: Arkadaşlar ben redpower 2 modunu makinelerinin bulunduğu(YADA o makinelerin işlevini gören başka makinelerin bulunduğu flan...)bir mod istiyorum.1.6.2 versiyonu olursa memnun olurum
2: Bir De Thaumcraft modunun 1.6.2 linki yada aynı yukarda dediğim gibi o işlevi gören başka makinelerin bulunduğu mod ismi istiyorum.1.6.2 olursa memnun olurum.
3: 1 e benzer şekilde redpower'in eklediği tubel'er var biliyorsunuz(Pneumatic Tube)o tubelerin işlevi:
3.1:giden item girecek yer bulamazsa çıkış noktasına geri döner
3.2:Boyalarla boyanabilir bu sayede yan yana sistemler (flan...) karışıklıkları önlenebilir.
işte bana bu tubelerden yada pipe olur(buildcraft pipeleri rezalet buildcraft demenizi istemiyorum)ekleyen bir mod 1.6.2 versiyonu olan bir mod ismi verirseniz memnun olurum...
Önemli: Arkadaşlar Link Olarak Vermenizi İstiyorum.Şimdiden Teşekkürler Lütfen Güzel Çözümler Bulun Sorunlarıma...

profesordoktor

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım Bana Makineleri Lazım Project:Red modu tamam belirli noktalarda aynı itemler var ama makinelerin hiçbiri yok rüzgar gülü flan hiçbiri yok :( lütfen başka mod söylesen?

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Üzgünüm ki Red Power 2'nin yeni adı Project Red değil (ben de authorlara bakarken anladım.)
Bu zamanında gelen güncellemeden sonrasında modun ortaya çıkmamasından kaynaklanıyor.Yani aslında çok farklı bir modla oynuyor oluyorsunuz.O yüzdende makineleri unutmanız gerek.
Thaumcraft'i de linke tıklayarak indirebilirsiniz :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ayrıca redpower tube'leri dışında boyanabilir bir mod bilmiyorum.Ama Thermal Expansion'unkileri kullanabilirsin.Wrenchleriyle nereden çıkıp nereye geleceğini ayarlayabilir (redstone ile) ayrıca makinelerin giriş çıkış yerlerini ayarlayabilirsin. Linki de burada :

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Üzgünüm ki Red Power 2'nin yeni adı Project Red değil (ben de authorlara bakarken anladım.)
Bu zamanında gelen güncellemeden sonrasında modun ortaya çıkmamasından kaynaklanıyor.Yani aslında çok farklı bir modla oynuyor oluyorsunuz.O yüzdende makineleri unutmanız gerek.
Thaumcraft'i de linke tıklayarak indirebilirsiniz :

Ayrıca redpower tube'leri dışında boyanabilir bir mod bilmiyorum.Ama Thermal Expansion'unkileri kullanabilirsin.Wrenchleriyle nereden çıkıp nereye geleceğini ayarlayabilir (redstone ile) ayrıca makinelerin giriş çıkış yerlerini ayarlayabilirsin. Linki de burada :
Redpower ile Project Red tamamen alakasız iki mod. Sorting işlemleri için kullanabileceklerin: logistics pipes, Project Red (tube ekledi), mekanism

C6903 cihazımdan gönderildi

İnternette okumuştum.Modlarla pek ilgilenmem :/

profesordoktor

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler bir şey AlichosTR acaba verdiğin modlar 1.6.2 ile uyumlumu deniorum olmuyo ama sende oldumu versiyonum 1.6.2 ...

KöfteistKöfte

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir şey merak ettim, neden 1.6.2. 1.6.4 tercih etmen hem uyumluluk hem de performans açısından daha iyi olur

KöfteistKöfte

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yalnız şöyle bir durum var ki 1.6.2 modlarının çoğu 1.6.4 üzerinde gayet sorunsuz çalışıyor

KöfteistKöfte

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapman gereken şey basit, 1.6.4 için güncel forge sürümünü kurup kullandığın profilde o forge sürümünü seçmek...