- En iyi cevaplar
- 0
@Berkant_TR map güzelmiş. Bitirdim eğlenceliydi. Yalnız 2 kez öldüm witherda o yüzden gamemodedan item aldım.
ya kardeş, benim haritam, ister koyarım ister koymam[DOUBLEPOST=1389395917,1389395782][/DOUBLEPOST]Hiç koymayabilirdin ?
İlk Bitiren ve resmini çekip foruma eklyen sen oldun JaydeScript@Berkant_TR map güzelmiş. Bitirdim eğlenceliydi. Yalnız 2 kez öldüm witherda o yüzden gamemodedan item aldım.
![]()
Biraz daha güçlü olsaydıOyunda zaten saldırı silahları olarak; kılıç ve ok var. ikisinide bolca verdim, daha ne yapsaydım![]()
Yoksa banane hacdan. S....im Hacını![]()
Haklısın. Kimsenin dinine küfür etmeye hakkımız yok.Geri kafalık Türkiye de çok yaygın bir şey olmaya başladı senin kimsenin dinine hakaret etmeye hakkın yok !
gelip burada Hz.Muhhammed'e küfretseler senin çok zoruna gidecektir eminim.
Düşünmeden saçma sapan şeyler yazıyorsunuz bu da çok sinirime gidiyor.
Oyuna hac koyduk diye günlerce bunlarla uğraştım, sinirden yazdık, üzerime geliyorlar sonra neden böyle yaptın diyorsunuz. bizde heralde sevmiyoruz küfür etmeyi.. Ayrıca HAC Hristiyanlığa sonradan gelmiş bir sembol,Geri kafalık Türkiye de çok yaygın bir şey olmaya başladı senin kimsenin dinine hakaret etmeye hakkın yok !
Geri kafalı derken?Geri kafalık Türkiye de çok yaygın bir şey olmaya başladı senin kimsenin dinine hakaret etmeye hakkın yok !
1. benim amacım kavga açmak, tartışmak değilbazı insanlar neden haç koyuyorsun hiç koymasaydın falan demiş ben kısaca onlar ne kadar reddetsede yobaz diyorum buda bir yobazlıktır sen bir film çekiceksin diyelim örneğin filmin güzel olabilmesi için konu bütünlüğü gerekir ve bu konu bütünlüğü içinse materyal. bu haç'ta materyallerden biri adamlar hristiyan'mış konuda sen gidip hristiyan adamların haritasına cami'mi dikeceksin ??? bu tip arkadaşların ya yaşı küçük yada gerçekten ne yaptıklarını bilmiyorlar. sen şimdi haritada haç var diye oynadığın zaman kafir vb. olmazsın senin yapmak istediğin tek şey burada tartışma çıkartmak ve kendini bir şey olarak gösterme çabasıdır. beğenmediysen bu konuyu daha fazla uzatmaya hakkın yok.