Patronun Laneti

Siz, Haritamın isminden yola çıkarak ne düşünüyorsunuz?

• Bence; güzel bir harita olacak

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

Berkant_TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yoksa banane hacdan. S....im Hacını ^_^

Geri kafalık Türkiye de çok yaygın bir şey olmaya başladı senin kimsenin dinine hakaret etmeye hakkın yok !
gelip burada Hz.Muhhammed'e küfretseler senin çok zoruna gidecektir eminim.
Düşünmeden saçma sapan şeyler yazıyorsunuz bu da çok sinirime gidiyor.

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Geri kafalık Türkiye de çok yaygın bir şey olmaya başladı senin kimsenin dinine hakaret etmeye hakkın yok !
Haklısın. Kimsenin dinine küfür etmeye hakkımız yok.

Berkant_TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyuna hac koyduk diye günlerce bunlarla uğraştım, sinirden yazdık, üzerime geliyorlar sonra neden böyle yaptın diyorsunuz. bizde heralde sevmiyoruz küfür etmeyi.. Ayrıca HAC Hristiyanlığa sonradan gelmiş bir sembol,
Ama Yinede küfürlü içerik yazdığım için herkezden özür dilerim, kusura bakmayın,
Dediğim gibi:
üzerime geliyorlar sonra neden böyle yaptın diyorsunuz...... Bizde İnsanız :p:D:lol:B):alay:[DOUBLEPOST=1390250818,1390250597][/DOUBLEPOST]
Geri kafalı derken? ^_^
Arkadaşım, sinirden yazdım küfürü, yoksa ben neden küdür edeyim, küfür etmeye karşıyım
sinirlenmemin nedeni;
Haritaya hac koydum diye bana "kâfir" dediler, buda bi hâyli zoruma gitti ve beni sinirlendirdi.

aTi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bazı insanlar neden haç koyuyorsun hiç koymasaydın falan demiş ben kısaca onlar ne kadar reddetsede yobaz diyorum buda bir yobazlıktır sen bir film çekiceksin diyelim örneğin filmin güzel olabilmesi için konu bütünlüğü gerekir ve bu konu bütünlüğü içinse materyal. bu haç'ta materyallerden biri adamlar hristiyan'mış konuda sen gidip hristiyan adamların haritasına cami'mi dikeceksin ??? bu tip arkadaşların ya yaşı küçük yada gerçekten ne yaptıklarını bilmiyorlar. sen şimdi haritada haç var diye oynadığın zaman kafir vb. olmazsın senin yapmak istediğin tek şey burada tartışma çıkartmak ve kendini bir şey olarak gösterme çabasıdır. beğenmediysen bu konuyu daha fazla uzatmaya hakkın yok.

Berkant_TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bazı insanlar neden haç koyuyorsun hiç koymasaydın falan demiş ben kısaca onlar ne kadar reddetsede yobaz diyorum buda bir yobazlıktır sen bir film çekiceksin diyelim örneğin filmin güzel olabilmesi için konu bütünlüğü gerekir ve bu konu bütünlüğü içinse materyal. bu haç'ta materyallerden biri adamlar hristiyan'mış konuda sen gidip hristiyan adamların haritasına cami'mi dikeceksin ??? bu tip arkadaşların ya yaşı küçük yada gerçekten ne yaptıklarını bilmiyorlar. sen şimdi haritada haç var diye oynadığın zaman kafir vb. olmazsın senin yapmak istediğin tek şey burada tartışma çıkartmak ve kendini bir şey olarak gösterme çabasıdır. beğenmediysen bu konuyu daha fazla uzatmaya hakkın yok.
3. kendimi bir şey göstermiyorum ve ömrümce kendimi yüceltmedim (kibirlenmedim) hayatımda en nefret ettiğim şey KİBİRDİR. Kibirli insanlardan da nefret ederim. sadece bana "kâfir" denmesine gıcık oldum,
(((OLAY BU))) anlayın artık yeter............!!!!!!!!!!!!!!!!

• Beğen
Reactions: aTi

pusu005

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Maps in Linkini Başka Bi siteden Upload Edermisin 4 arkadas oynuyacazda indiremiyoz Kardeş Rica etsem Eline Sağlık Buarada Başarılı map :)