Mucosoft Devleti Haritası Çıktı!

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1

Nasıl ne kadar büyük? Aslında daha büyükte olabilir biraz kasma yaptı map büyüdükçe.

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Bir sürü konusu var.Survivalde yapmış bunu.

Bu arada bu save'i kaybedersen herhalde ******* filan edersin ?
Sayılır. Her tarafta yedeğim var zaten internette, flash bellekte, diğer bilgisayarlarda merak etmeyin sorun olmaz biraz eskiye gider o kadar:D[DOUBLEPOST=1389293162,1389293127][/DOUBLEPOST]
öncelikle map gerçekten çok büyük 2. olarak sadece mineways değil oyun içinde güzel olan bölgelerin fotoğraflarınıda çekip atabilirdin​
Konularımı araştır bulursun fotolar var istersen gel bak.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Çüş !
Boşu boşuna burda 1 yıllık iş yok demişim ozaman :)
Şimdiden özür dilerim kardeş 1kaç resim atmışın sadece dağ evi gibi bir şey zannetmiştim.

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Yorumlarınız için teşekkürler. Benim asıl amacım devlet kurmaktı. Ve sonuçlar güzel gitti, bazen patlamalar, savaşlar oldu mapta bazı arkadaşlar trolledi ama yedek sayesinde devasa 55 MB'lık map sorunsuz sağlam ayakta kaldı. Mapı daha yakından görmek isteyenler öm atabilirler.
- MUCOSOFT -[DOUBLEPOST=1389304309,1389304270][/DOUBLEPOST]
Heeey! Orda benim devletimde var!
EpicFail, evet ara bul bulabildiysen haritada ss at:D Sen bu aralar yoksun noldu? Senin devletide geliştirdim ben.[DOUBLEPOST=1389304555][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar yarın akşam video çekecem size videolu tanıtımla gelecem.

RadioActiveTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorumlarınız için teşekkürler. Benim asıl amacım devlet kurmaktı. Ve sonuçlar güzel gitti, bazen patlamalar, savaşlar oldu mapta bazı arkadaşlar trolledi ama yedek sayesinde devasa 55 MB'lık map sorunsuz sağlam ayakta kaldı. Mapı daha yakından görmek isteyenler öm atabilirler.
- MUCOSOFT -[DOUBLEPOST=1389304309,1389304270][/DOUBLEPOST]
EpicFail, evet ara bul bulabildiysen haritada ss at:D Sen bu aralar yoksun noldu? Senin devletide geliştirdim ben.[DOUBLEPOST=1389304555][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar yarın akşam video çekecem size videolu tanıtımla gelecem.
Ben her zaman açığımda arkadaşlar dışarı cağırdı parkurdaydık yani :)

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar videoyu çektim 1,5 GB tuttu. akıcı bir video oldu. Ekran kartı düşük olduğu için net gözükmeyebilir bazı yerler birazdan paylaşacam montajlayıp.
Edit: Video iptal oldu. Sorunlardan dolayı bıktırdı. Swye öm yoluyla gelebilirsiniz.

Son düzenleme: