Herkes internet hızını yazsın

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Niye senin modem kömürlemi çalışıyo ki ısınsın :D (vurmayın vurmayınnn)
Sen espiri yapma bence :D
Elektrikle çalışıyor neyle çalışacak ama sadece model düşük malum Netmaster özel olarak yapıyor UyduNete bu yüzden sınırlama yapıyorlar ki bana satacakları modem 300 TL'idi :D 5Mps hızımdan olurum onu almam dedim :)

LvvNt

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sen espiri yapma bence :D
Elektrikle çalışıyor neyle çalışacak ama sadece model düşük malum Netmaster özel olarak yapıyor UyduNete bu yüzden sınırlama yapıyorlar ki bana satacakları modem 300 TL'idi :D 5Mps hızımdan olurum onu almam dedim :)
Tamam bi daha espri yapmamda benim modem ısınmıyo yani o yüzden (günün en az 20 saati açık)

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam bi daha espri yapmamda benim modem ısınmıyo yani o yüzden (günün en az 20 saati açık)
Yok ısınma ile alakalı değil sınırlama var modemlerde TTNet modemleri gibi değil sınır koyuyorlar belli bir hıza ulaşmak için modem alman gerek :) Benim ki 7/24 Açık nabıcaz ? :)

LvvNt

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yok ısınma ile alakalı değil sınırlama var modemlerde TTNet modemleri gibi değil sınır koyuyorlar belli bir hıza ulaşmak için modem alman gerek :) Benim ki 7/24 Açık nabıcaz ? :)
O da saçmaymış bizden modem al hızın şu kadar olsun. Ben olsam başka bi sağlayıcıya başvururum

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O da saçmaymış bizden modem al hızın şu kadar olsun. Ben olsam başka bi sağlayıcıya başvururum
Ya aslında o şekilde değil hani modemler özel oldugu için belli bir limit konulmuş taşıyabileceği bir limit o yüzden Docsis 2.0 Docsis 3.0 diye bendeki Docsis 2.0 ama olması gereken Docsis 3.0

LvvNt

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ya aslında o şekilde değil hani modemler özel oldugu için belli bir limit konulmuş taşıyabileceği bir limit o yüzden Docsis 2.0 Docsis 3.0 diye bendeki Docsis 2.0 ama olması gereken Docsis 3.0
İlk başta *csis okudum docsis'leri :D bence öyle saçma sapan şeylerle uğraşma al o 3.0 olan arkadaştan uç :D

LvvNt

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ahaha yapacka bir şey varda paraya kıyamıyorum toplasan 150 TL fazla verirsin yıllık ama modem 1 sene için seneye ev değiştircez 300 TL niye vereyim ki :)
Bence ev değiştirene dek bekle sonra ordaki tüm sağlayıcılar dene bi şekilde en hızlısı hangisiyse ona geç :D