LvvNt
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Niye senin modem kömürlemi çalışıyo ki ısınsınBen modemden kaybediyorum 2 senelik modem 10 Mbs kaldırır dediler kazıklıyacaklardı almadımNet şuanda 25 Mbs ama modem sağolsun ancak bu hızı verebiliyor
![]()
Niye senin modem kömürlemi çalışıyo ki ısınsınBen modemden kaybediyorum 2 senelik modem 10 Mbs kaldırır dediler kazıklıyacaklardı almadımNet şuanda 25 Mbs ama modem sağolsun ancak bu hızı verebiliyor
![]()
yarın kesin bir şey olcak ! Çok büyük bir şey olcak ...Lan korkmaya basladim internet ttnet ama 21 mbps hizinda
GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sen espiri yapma benceNiye senin modem kömürlemi çalışıyo ki ısınsın(vurmayın vurmayınnn)
Tamam bi daha espri yapmamda benim modem ısınmıyo yani o yüzden (günün en az 20 saati açık)Sen espiri yapma bence
Elektrikle çalışıyor neyle çalışacak ama sadece model düşük malum Netmaster özel olarak yapıyor UyduNete bu yüzden sınırlama yapıyorlar ki bana satacakları modem 300 TL'idi5Mps hızımdan olurum onu almam dedim
![]()
Yok ısınma ile alakalı değil sınırlama var modemlerde TTNet modemleri gibi değil sınır koyuyorlar belli bir hıza ulaşmak için modem alman gerekTamam bi daha espri yapmamda benim modem ısınmıyo yani o yüzden (günün en az 20 saati açık)
O da saçmaymış bizden modem al hızın şu kadar olsun. Ben olsam başka bi sağlayıcıya başvururumYok ısınma ile alakalı değil sınırlama var modemlerde TTNet modemleri gibi değil sınır koyuyorlar belli bir hıza ulaşmak için modem alman gerekBenim ki 7/24 Açık nabıcaz ?
![]()
Ya aslında o şekilde değil hani modemler özel oldugu için belli bir limit konulmuş taşıyabileceği bir limit o yüzden Docsis 2.0 Docsis 3.0 diye bendeki Docsis 2.0 ama olması gereken Docsis 3.0O da saçmaymış bizden modem al hızın şu kadar olsun. Ben olsam başka bi sağlayıcıya başvururum
İlk başta *csis okudum docsis'leriYa aslında o şekilde değil hani modemler özel oldugu için belli bir limit konulmuş taşıyabileceği bir limit o yüzden Docsis 2.0 Docsis 3.0 diye bendeki Docsis 2.0 ama olması gereken Docsis 3.0
5Mbs internet hızı için 300 TL veremem !İlk başta *csis okudum docsis'leribence öyle saçma sapan şeylerle uğraşma al o 3.0 olan arkadaştan uç
![]()
Başka sağlayıcıya geç (bkz. superonline)5Mbs internet hızı için 300 TL veremem !
Fiyatları uçuk ya birde UyduNet her yerde bulunmuyor çok nadir apartmanlarda bulunuyor devlet desteklemediği için kendileri gelip koyuyorlar öyle yaniBaşka sağlayıcıya geç (bkz. superonline)
HErşeyi yazdım ama çözümü yok sen şanssızsız reis malesef :/ (Fiyatları uçuk ya birde UyduNet her yerde bulunmuyor çok nadir apartmanlarda bulunuyor devlet desteklemediği için kendileri gelip koyuyorlar öyle yani![]()
Ahaha yapacka bir şey varda paraya kıyamıyorum toplasan 150 TL fazla verirsin yıllık ama modem 1 sene için seneye ev değiştircez 300 TL niye vereyim kiHErşeyi yazdım ama çözümü yok sen şanssızsız reis malesef :/ ()
Bence ev değiştirene dek bekle sonra ordaki tüm sağlayıcılar dene bi şekilde en hızlısı hangisiyse ona geçAhaha yapacka bir şey varda paraya kıyamıyorum toplasan 150 TL fazla verirsin yıllık ama modem 1 sene için seneye ev değiştircez 300 TL niye vereyim ki![]()