Bundan Bir Şey Çıkar Mı?

• Konuyu başlatan LifeTaker
  • Başlangıç tarihi
L

LifeTaker

Ziyaretçi

[DOUBLEPOST=1389634349,1389632131][/DOUBLEPOST]Ulan 11 görüntüleme hiç mi yorum olmaz :D

KestaneKafa

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biri Bundan bir şey Çıkarmı Diye Konu Açar Sonra Tüm Forum Bundan bir şey Çıkarmı Diye Konu Açar

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Biri Bundan bir şey Çıkarmı Diye Konu Açar Sonra Tüm Forum Bundan bir şey Çıkarmı Diye Konu Açar
Yapıyı yorumlamayacaksan gidebilirsin :) Ayrıca forumda birçok bana da ait olmak üzere bu konu başlığıyla açılmış konu bulabilirsin. Beğeni almak için bu tür aşağılamalara gerek yok.

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çıkabilirde, küp sanatında tamamlanmış yapıların konuları açın, bu sözüm sana değil yapan herkese.

KestaneKafa

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapıyı yorumlamayacaksan gidebilirsin :) Ayrıca forumda birçok bana da ait olmak üzere bu konu başlığıyla açılmış konu bulabilirsin. Beğeni almak için bu tür aşağılamalara gerek yok.
Beğeni Almak İçin Yapıyom Demedim[DOUBLEPOST=1389640169,1389640137][/DOUBLEPOST]Doğru Dürüst Oku[DOUBLEPOST=1389640278][/DOUBLEPOST]Belki Sen Beğeni için Yazıyorsundur öle Şeyler? Nerden Bilicez. peki Sen Benim Öle bir şey dediğimi Biliyomusun?-Hayır Ozaman Yazma işte Bnm Demediğim Şeyi <_<:olgun::S

L

LifeTaker

Ziyaretçi
+Güncel[DOUBLEPOST=1389704901,1389704779][/DOUBLEPOST]
Beğeni Almak İçin Yapıyom Demedim[DOUBLEPOST=1389640169,1389640137][/DOUBLEPOST]Doğru Dürüst Oku[DOUBLEPOST=1389640278][/DOUBLEPOST]Belki Sen Beğeni için Yazıyorsundur öle Şeyler? Nerden Bilicez. peki Sen Benim Öle bir şey dediğimi Biliyomusun?-Hayır Ozaman Yazma işte Bnm Demediğim Şeyi <_<:olgun::S
Konuyu kaydırma şimdi. Beğeni almak için ayrı oraya ayrı bir satır ayırdım fark edersen. İlk başta konunun başlığını mı incelemen gerekiyordu? İlla özenti diyeceksiniz ya hani o bakıma. Neyse daha fazla uzatmadan susuyorum ben :)

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam sen öyle diyosan öyledir :D Sanki beğeni kasmaya çalışsan sölüceksin.
edit: yanlış olmuş

Son düzenleme:
L

LifeTaker

Ziyaretçi
.s hiçbişi yazmıyor dostum :p
yazıyomuş :D

Son düzenleme: