L
LifeTaker
Ziyaretçi
Daha çok eksiği varbir şey ortaya çıkmış çıkacağı kadar daha ne çıkacak![]()
Yapıyı yorumlamayacaksan gidebilirsinBiri Bundan bir şey Çıkarmı Diye Konu Açar Sonra Tüm Forum Bundan bir şey Çıkarmı Diye Konu Açar
Öneri almak için açtım.Çıkabilirde, küp sanatında tamamlanmış yapıların konuları açın, bu sözüm sana değil yapan herkese.
Kahverenge killer kötü durmus onun dısında cıkabilir![]()
SaolunAdam emek harcamış kimse tebrik etmemiş. Tebrik Ederim çok güzel olmuş.
Beğeni Almak İçin Yapıyom Demedim[DOUBLEPOST=1389640169,1389640137][/DOUBLEPOST]Doğru Dürüst Oku[DOUBLEPOST=1389640278][/DOUBLEPOST]Belki Sen Beğeni için Yazıyorsundur öle Şeyler? Nerden Bilicez. peki Sen Benim Öle bir şey dediğimi Biliyomusun?-Hayır Ozaman Yazma işte Bnm Demediğim ŞeyiYapıyı yorumlamayacaksan gidebilirsinAyrıca forumda birçok bana da ait olmak üzere bu konu başlığıyla açılmış konu bulabilirsin. Beğeni almak için bu tür aşağılamalara gerek yok.
Konuyu kaydırma şimdi. Beğeni almak için ayrı oraya ayrı bir satır ayırdım fark edersen. İlk başta konunun başlığını mı incelemen gerekiyordu? İlla özenti diyeceksiniz ya hani o bakıma. Neyse daha fazla uzatmadan susuyorum benBeğeni Almak İçin Yapıyom Demedim[DOUBLEPOST=1389640169,1389640137][/DOUBLEPOST]Doğru Dürüst Oku[DOUBLEPOST=1389640278][/DOUBLEPOST]Belki Sen Beğeni için Yazıyorsundur öle Şeyler? Nerden Bilicez. peki Sen Benim Öle bir şey dediğimi Biliyomusun?-Hayır Ozaman Yazma işte Bnm Demediğim Şeyi![]()
Tamam sen öyle diyosan öyledirBeğeni Almak İçin Yapıyom Demedim[DOUBLEPOST=1389640169,1389640137][/DOUBLEPOST]Doğru Dürüst Oku[DOUBLEPOST=1389640278][/DOUBLEPOST]Belki Sen Beğeni için Yazıyorsundur öle Şeyler? Nerden Bilicez. peki Sen Benim Öle bir şey dediğimi Biliyomusun?-Hayır Ozaman Yazma işte Bnm Demediğim Şeyi![]()