A
Asigo64
Ziyaretçi
sırf şu söz yüzünden... ne yani minecraft gerçek gibi olsaydı oynayan olmazdı YİNE OKUL yapılırdı o yüzden şükür edinBence, Minecraft yavaş yavaş gerçek hayata yaklaşıyor![]()
sırf şu söz yüzünden... ne yani minecraft gerçek gibi olsaydı oynayan olmazdı YİNE OKUL yapılırdı o yüzden şükür edinBence, Minecraft yavaş yavaş gerçek hayata yaklaşıyor![]()
aynen ve gerçek olsaydı hani gerçektede doğuyoz ya o zaman ilk ana okulunda eğleniyoz sonraki sınıflarda beni zorlayıp gönderiyolar ya hep okuldan kaçardımsırf şu söz yüzünden... ne yani minecraft gerçek gibi olsaydı oynayan olmazdı YİNE OKUL yapılırdı o yüzden şükür edin![]()
2.0 sürümü çıkmadı eğer çıksaydı 1.8 için snapshot çıkmazdı.java olmaz ise oh hiç kasmadan oynanır en iyi pc de bile kasıo şaka maka oynak isteyen varsa 2.0 ın linki atarım
Java Olmassa Modlar Yalan Olur. Modlar Yerine Şaçma Sapan Yamalar Gelir.Dalga mı geçiyorsun anlamadım ama o 2.0 1 Nisan şakasıydı ayrıca yeni oyun motoru diyorum java olmayacak yani.
Minecraft 2.0'da oyunu baştan başka bir oyun motorunda yazsalar ne güzel olur
yok yani bu kadar değil tabii ki![]()
keşke minecraft a fizik kuralları eklense , lavın yanına yaklaşınca sıcaktan ölsek , bunun için özel bi maden olsa ve onunla set yapsak , villagerler gibi değilde çoğunlukla bizimle konuşan bir npc dünyayı oluşturunca bizimle birlikte doğsa ve onuda beslememiz ve zırh vermemiz gerekse , orta derecede bilgili bir minecraft oyuncusu gibi olsa . tek amacımız sadece ender dragonu yenmek olmasada bi uygarlık kurabilsek ve gelişebilsek .
Aynen böyle giderse 50 yaşında 100.1.1'i görecez mübarek.Bence blocklar dekorasyon amaçlı gelmesi iyi oldu daha iyi heykeller vb. yapılabilir keşke slime block gibi onlarında bi işlevi olsa ve
Mojang çok çalışıyor minecraft bi anda (yani 1-3 yıl bana göre bir andaDDDD) nasıl oyun bir anda büyüdü
bence 1.8 güncellemesi müthiş olacak
1.7 gibi değil bana göre 1.6 gibi bir devrim yaratacak 1.8 .
2.0 ı merakla bekliyorum insallah bir hayvan olmayan birşeyin üstüne binip gidebiliriz .(araba gibi)
Skin customizasyonunu nerde bulamadım[DOUBLEPOST=1389978504][/DOUBLEPOST]1 Nisan şakası olan mc sürümü o meşhur sahte mc ama nerdeyse orda olan seyler normal mc yede geldiGerçekten güzel bir güncelleme olmuş ancak bende bir hata oldu:
Zorluk seviyesi göremiyorum fov'un yanında.
Ayrıca Skin Customization diye bir şey var. Skininizi ayarlıyorsunuz galiba[DOUBLEPOST=1389958341,1389958250][/DOUBLEPOST]
Aynen böyle giderse 50 yaşında 100.1.1'i görecez mübarek.