Snapshot Snapshot 14w02a/b

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
sırf şu söz yüzünden... ne yani minecraft gerçek gibi olsaydı oynayan olmazdı YİNE OKUL yapılırdı o yüzden şükür edin :D
aynen ve gerçek olsaydı hani gerçektede doğuyoz ya o zaman ilk ana okulunda eğleniyoz sonraki sınıflarda beni zorlayıp gönderiyolar ya hep okuldan kaçardım :D

HalfBlood

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Minecraft 2.0'da oyunu baştan başka bir oyun motorunda yazsalar ne güzel olur

yok yani bu kadar değil tabii ki :D

Tekno_Manyak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
java olmaz ise oh hiç kasmadan oynanır en iyi pc de bile kasıo şaka maka oynak isteyen varsa 2.0 ın linki atarım

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
keşke minecraft a fizik kuralları eklense , lavın yanına yaklaşınca sıcaktan ölsek , bunun için özel bi maden olsa ve onunla set yapsak , villagerler gibi değilde çoğunlukla bizimle konuşan bir npc dünyayı oluşturunca bizimle birlikte doğsa ve onuda beslememiz ve zırh vermemiz gerekse , orta derecede bilgili bir minecraft oyuncusu gibi olsa . tek amacımız sadece ender dragonu yenmek olmasada bi uygarlık kurabilsek ve gelişebilsek .

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
keşke minecraft a fizik kuralları eklense , lavın yanına yaklaşınca sıcaktan ölsek , bunun için özel bi maden olsa ve onunla set yapsak , villagerler gibi değilde çoğunlukla bizimle konuşan bir npc dünyayı oluşturunca bizimle birlikte doğsa ve onuda beslememiz ve zırh vermemiz gerekse , orta derecede bilgili bir minecraft oyuncusu gibi olsa . tek amacımız sadece ender dragonu yenmek olmasada bi uygarlık kurabilsek ve gelişebilsek .

Keşke oyunda yapay zeka npc olsa. Üreyebilsek,çoğalsak,Fabrika kursak,Kablo elektrik olsa, Boss Eklense, Yapay Zekalı Npc Bizle konuşup verdiğimiz görevleri yapsa off off dertlendim lan darlandım valla çok güzel olurdu.

Zopir101

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gerçekten güzel bir güncelleme olmuş ancak bende bir hata oldu:
Zorluk seviyesi göremiyorum fov'un yanında.
Ayrıca Skin Customization diye bir şey var. Skininizi ayarlıyorsunuz galiba :)[DOUBLEPOST=1389958341,1389958250][/DOUBLEPOST]
Bence blocklar dekorasyon amaçlı gelmesi iyi oldu daha iyi heykeller vb. yapılabilir keşke slime block gibi onlarında bi işlevi olsa ve
Mojang çok çalışıyor minecraft bi anda (yani 1-3 yıl bana göre bir anda :DDDDD) nasıl oyun bir anda büyüdü :D bence 1.8 güncellemesi müthiş olacak
1.7 gibi değil bana göre 1.6 gibi bir devrim yaratacak 1.8 .
2.0 ı merakla bekliyorum insallah bir hayvan olmayan birşeyin üstüne binip gidebiliriz .(araba gibi :D)
Aynen böyle giderse 50 yaşında 100.1.1'i görecez mübarek.

Tekno_Manyak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gerçekten güzel bir güncelleme olmuş ancak bende bir hata oldu:
Zorluk seviyesi göremiyorum fov'un yanında.
Ayrıca Skin Customization diye bir şey var. Skininizi ayarlıyorsunuz galiba :)[DOUBLEPOST=1389958341,1389958250][/DOUBLEPOST]
Aynen böyle giderse 50 yaşında 100.1.1'i görecez mübarek.
Skin customizasyonunu nerde bulamadım[DOUBLEPOST=1389978504][/DOUBLEPOST]1 Nisan şakası olan mc sürümü o meşhur sahte mc ama nerdeyse orda olan seyler normal mc yede geldi

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.