ama burunları gidince çok komik oluyolarŞu Testficateleri bi Kaldıramadılar. Resource Pack Yaptım Tek Özelliği Köylülerin Burunlarını Kaldırıyor ve Adam Gibi Kol Yapıyor.
O da var. Vuruyorum Kırmızı Kırmızı Şeyler Beliriyor Cinnet Geçiriyor Gibi Oluyor.ama burunları gidince çok komik oluyolar![]()
ayrıca bi mod yaptım 3 harfli varO da var. Vuruyorum Kırmızı Kırmızı Şeyler Beliriyor Cinnet Geçiriyor Gibi Oluyor.![]()
onu herkes biliyor.mc terraria dan almıyo terraria minecraft'ın küçük kardeşi asıl terraria mc den alıyo![]()
Görse Ne Anlar ki? Notch Türkçe Bilmiyor?onu herkes biliyor.
Benim dediğim Redstone Yerıne kablo kullanılsa ve kablolar pense ile tek gözükse (normalde Yarı saydam gözükse güzel olur.) ve kablolar bloklardan geçilse hiç bişi (patlama,lav,su vs) kablolara hasar vermese süpper olur.[Allahım inşallah Notch bu konuyu görür]
Evet,ayrıca Notch Minecraft'ı geliştirmeyi çakılın grafiği değiştiğinden beri bıraktı.Görse Ne Anlar ki? Notch Türkçe Bilmiyor?
@Admicos bir programmer.Ondan yapmasını isteyebilirsinAllahını seven ışığı içeriye renkli geçiren cam getirsin minecrafta ...
bence rehber bile olamamıştır![]()
Gercek Hayata Benzesin Diye Zombiyi Çıkarmazlar Emin Ol Sen Daha Beklersin...Gerçek Hayatta End Varmı Veya Enderman?
Peki Creeper?
Slime Varmı?
Ya Zombi?
Yada EnderDragon?
Herşeyden öte Pigman?
Nether varmı Peki?
Portal varmı?
Peki Ghast?
Blaze?
Wither?
Magma Cube?
Yani Varsa Söylede Bizde bilelim.
Yani Daha sayarım.
Bu oyunun gerçek hayata Yaklaşması Çok Zor Ve önünde bir sürü engel var.
aynen gerçek olsun diye onca yararlı mobu silecek hali yok jeb'in ? örneğin Blaze. Blaze ile Simya standı yapabiliyoruz gerçek hayatta simya standı var ayrıca craftingleride değiştirmezler ayrıca gerçek hayat gibi olmasını istiyosa adam gitsin beta 1.0.0 oynasın o gerçek hayat sadece[DOUBLEPOST=1389794060,1389793968][/DOUBLEPOST]Gercek Hayata Benzesin Diye Zombiyi Çıkarmazlar Emin Ol Sen Daha Beklersin...
dev bi boss istiyosan galacticraft indir ama reklam olmasında skydaz dan indirme ordaki galacticraft 1 galacticraft 2 çıktı onda mars eklentisini indir mutant creeper bossu varO değilde oyuna terraria daki gibi devgibi 5 10 tane boss eklense süper olur