Snapshot Snapshot 14w02a/b

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu Testficateleri bi Kaldıramadılar. Resource Pack Yaptım Tek Özelliği Köylülerin Burunlarını Kaldırıyor ve Adam Gibi Kol Yapıyor.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
O da var. Vuruyorum Kırmızı Kırmızı Şeyler Beliriyor Cinnet Geçiriyor Gibi Oluyor. :D
ayrıca bi mod yaptım 3 harfli var :D gerçekteki gibi boyu kısa ayakları geriye doğru ve arkasına doğru yürüyor :D[DOUBLEPOST=1389721846,1389721642][/DOUBLEPOST]sonunda şu NPC lar artık bizi kazıklamayacak. ohhh

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
mc terraria dan almıyo terraria minecraft'ın küçük kardeşi asıl terraria mc den alıyo :D
onu herkes biliyor.
Benim dediğim Redstone Yerıne kablo kullanılsa ve kablolar pense ile tek gözükse (normalde Yarı saydam gözükse güzel olur.) ve kablolar bloklardan geçilse hiç bişi (patlama,lav,su vs) kablolara hasar vermese süpper olur.[Allahım inşallah Notch bu konuyu görür :D]

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
onu herkes biliyor.
Benim dediğim Redstone Yerıne kablo kullanılsa ve kablolar pense ile tek gözükse (normalde Yarı saydam gözükse güzel olur.) ve kablolar bloklardan geçilse hiç bişi (patlama,lav,su vs) kablolara hasar vermese süpper olur.[Allahım inşallah Notch bu konuyu görür :D]
Görse Ne Anlar ki? Notch Türkçe Bilmiyor?

LoneAssassin

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Redstone Paste modundaki gibi kızıltaşı blokların her tarafına koyabilmemiz çok iyi bir yenilik olurdu. Bir de kapıya animasyon gelse

TheSunLight

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence rehber bile olamamıştır :D
Gerçek Hayatta End Varmı Veya Enderman?
Peki Creeper?
Slime Varmı?
Ya Zombi?
Yada EnderDragon?
Herşeyden öte Pigman?
Nether varmı Peki?
Portal varmı?
Peki Ghast?
Blaze?
Wither?
Magma Cube?
Yani Varsa Söylede Bizde bilelim.

Yani Daha sayarım.
Bu oyunun gerçek hayata Yaklaşması Çok Zor Ve önünde bir sürü engel var.
Gercek Hayata Benzesin Diye Zombiyi Çıkarmazlar Emin Ol Sen Daha Beklersin...

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Gercek Hayata Benzesin Diye Zombiyi Çıkarmazlar Emin Ol Sen Daha Beklersin...
aynen gerçek olsun diye onca yararlı mobu silecek hali yok jeb'in ? örneğin Blaze. Blaze ile Simya standı yapabiliyoruz gerçek hayatta simya standı var ayrıca craftingleride değiştirmezler ayrıca gerçek hayat gibi olmasını istiyosa adam gitsin beta 1.0.0 oynasın o gerçek hayat sadece[DOUBLEPOST=1389794060,1389793968][/DOUBLEPOST]
O değilde oyuna terraria daki gibi devgibi 5 10 tane boss eklense süper olur
dev bi boss istiyosan galacticraft indir ama reklam olmasında skydaz dan indirme ordaki galacticraft 1 galacticraft 2 çıktı onda mars eklentisini indir mutant creeper bossu var