Enginbey
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar ben Engin. Bildiğinin gibi ben forum serileri yapıyorum ve Köfte'ye rica etmemizin üzerine server olarak K.A.S.A paketine başladık. Genel olarak benimle beraber oynayan kişiler kalimera ve sinan ama arada misafirlerimizde oluyor. Bu forum serisinin küçük bir açıklamasıydı şimdi biraz paketten bahsedelim. Paket @KöfteistKöfte ve @Xeonen 'in beraber geliştirdirdiği Gregtech çevresine hazırlanmış bir paket. Bolca nerflü ve işinizi kolaylaştıran alıştığınız, vazgeçilmez dediğinin bir kaç tane mod kaldırılmış. Ben paketin linkini vereyim size https://forum.gamer.com.tr/konu/k-a-s-a-mod-paketleri-1-6-4.174812/ buyrun.
Şimdi ilk olarak tabii ki size spawnpointimizden bir SS vereyim.
Burası bir plains biomeu ama köfte'nin deyişiyle " Tam workshop inşa etmelik alan". Ama ogre ve big golemler yüzünden mahvedilmiş bi duruma geldi.
tabii ki hemen kendimize bir barınak yaptık ve bronze armorlarla gördüğünüz kişi Batu. Bu SS'ın ardından çekime bayaa bi ara verdim e haliyle kasa dünya kadar maden yapmamız gerekti. Madenden bir SS im var.
Burada ise ilk İridium'umuzu bulduk hemen ss alalım dedik
. Devam ediyorum.
Ve servera admin gelince biz
. Bize bir tungstensteel wrench hediye etti
.
O kadar madenin ardından ilk bronze steam makinelerimizi yapmaya başladık. Eğer nasıl çalıştığını bilmeyeniniz varsa köfte'nin kasa serisini izlemenizi öneririm.
Burada ise vardiya notlarını bırakmışım
. Ama gerçekten bayağı zorlu ve eğlenceli bir paket.
Elektirik çağına geçebilmemiz için gereken Steelları bu yavaş ve iğrenç renkteki "Bronze blast furnace" ile yapıyoruz.
Bu ise batunun yaptığı büyük bir iyilik. BİZE EKMEK VERDİ SU VERDİ
.
Kalimeradan mesaj var " Çalışıyormuş gibi çek panpa"
.
Aaa burası neresi. Hep madendeyken ölmekten sıkılıp exterme hills biomeunda iki dağın arasına yaptığımı küçük base buranın altında şerit madeni sistemi var. VE ARTIK ÖLMÜYORUZ. (öldü).
Geçen yine eğleniyorum. Ve burası bizim çalışma alaınımız.
Burdada birkaç teknik olaya bakarken yanlışlıkla SS almışım atayım dedim
.
IC2 makinalarının auto ejeckt ini test ederken patlayacağı içime doğmuştu. Ve patladı bunun ardıdan 5 kere daha patladı.
Ve ilk enerji sistemimiz AE ye girmek için bir enerji gerekiyordu. Hangi yakıtı kullanıyoruz dersek.
Oil rafine ederkene
. steam boiler için yakıtımız.
Ve rahatlık dünyanın en süper modu. Bilmeyenler için AE modu itemları bir çeşit enerji olarak sakladığı için normal stack mantığından kurtulmuş oluyorsunuz.
NANOSUİT YEAAAH.
tam olara IC2 ya girmiş bulunuyoruz sanırım burada ve gregtech bunu recipesine pek fazla karışmamış olsada energy crystal yapmak Ruby gerektiriyor. Kasa pakedinde oynayanlara ufak bi not; ruby ve peridotlarınızı harcamayın.
Ve kalimera bir forrestry farmı yapmak istedi çok güzelde yaptı ve bunun enerjisinide steam boiler sağlıyor.
Yine kalimera yine süpriz Blast Furnace inşa etmiş bize buradan teşekkür ediyorum ona.
Ve sıradaki SSlerde daha önde görmediğiniz bir mod göreceksiniz.
Bu gördüğünüz Sync modunun makineleri ne işe yarıyor derseniz ise klonlarımızı yaratıp ışınlanmamızı sağlıyor. Ve yanlış görmüyorsunuz enerji koşubandında koşan domuzlar sayesinde sağlanıyor. Yine domuz yine I'chun.
Klon yaratılırken ise böyle görüntüler oluşuyor bence çok havalı.
Klonlar yaratıldıktan sonra böyle bir görüntü oluşuyor. Bu mod hakkında ayrıntılı bilgi isteyen olursa yorum olarak yazsın açıklamaya çalışayım.
Evet arkadaşlar bugünlük bu kadar. İnanmazsınız ama bu indexi hazırlamak 3 saatimi aldı. Buraya sıradaki gelişimde uzaya gidip base
kurma maceramızı anlatırım. Sizde ben gelene kadar sorularınızı yazarsınız. Tekrar söylüyorum bir mod hakkında yapamadığınız bir şey olursa köfte yada xeonenin videolarının altında yazıp onları meşgul etmek yerine banada yazabilirsiniz ben cevaplarım. Bunun izinini onlardan almış bulunuyorum. Neyse çok uzun oldu sanırım ben gittim herkese iyi oyunlar.
Şimdi ilk olarak tabii ki size spawnpointimizden bir SS vereyim.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Burası bir plains biomeu ama köfte'nin deyişiyle " Tam workshop inşa etmelik alan". Ama ogre ve big golemler yüzünden mahvedilmiş bi duruma geldi.
Giriş yap veya üye ol.
tabii ki hemen kendimize bir barınak yaptık ve bronze armorlarla gördüğünüz kişi Batu. Bu SS'ın ardından çekime bayaa bi ara verdim e haliyle kasa dünya kadar maden yapmamız gerekti. Madenden bir SS im var.
Giriş yap veya üye ol.
Burada ise ilk İridium'umuzu bulduk hemen ss alalım dedik
Giriş yap veya üye ol.
Ve servera admin gelince biz
Giriş yap veya üye ol.
O kadar madenin ardından ilk bronze steam makinelerimizi yapmaya başladık. Eğer nasıl çalıştığını bilmeyeniniz varsa köfte'nin kasa serisini izlemenizi öneririm.
Giriş yap veya üye ol.
Burada ise vardiya notlarını bırakmışım
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Elektirik çağına geçebilmemiz için gereken Steelları bu yavaş ve iğrenç renkteki "Bronze blast furnace" ile yapıyoruz.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Bu ise batunun yaptığı büyük bir iyilik. BİZE EKMEK VERDİ SU VERDİ
Giriş yap veya üye ol.
Kalimeradan mesaj var " Çalışıyormuş gibi çek panpa"
Giriş yap veya üye ol.
Aaa burası neresi. Hep madendeyken ölmekten sıkılıp exterme hills biomeunda iki dağın arasına yaptığımı küçük base buranın altında şerit madeni sistemi var. VE ARTIK ÖLMÜYORUZ. (öldü).
Giriş yap veya üye ol.
Geçen yine eğleniyorum. Ve burası bizim çalışma alaınımız.
Giriş yap veya üye ol.
Burdada birkaç teknik olaya bakarken yanlışlıkla SS almışım atayım dedim
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
IC2 makinalarının auto ejeckt ini test ederken patlayacağı içime doğmuştu. Ve patladı bunun ardıdan 5 kere daha patladı.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Ve ilk enerji sistemimiz AE ye girmek için bir enerji gerekiyordu. Hangi yakıtı kullanıyoruz dersek.
Giriş yap veya üye ol.
Oil rafine ederkene
Giriş yap veya üye ol.
Ve rahatlık dünyanın en süper modu. Bilmeyenler için AE modu itemları bir çeşit enerji olarak sakladığı için normal stack mantığından kurtulmuş oluyorsunuz.
Giriş yap veya üye ol.
NANOSUİT YEAAAH.
Giriş yap veya üye ol.
Ve kalimera bir forrestry farmı yapmak istedi çok güzelde yaptı ve bunun enerjisinide steam boiler sağlıyor.
Giriş yap veya üye ol.
Yine kalimera yine süpriz Blast Furnace inşa etmiş bize buradan teşekkür ediyorum ona.
Ve sıradaki SSlerde daha önde görmediğiniz bir mod göreceksiniz.
Giriş yap veya üye ol.
Bu gördüğünüz Sync modunun makineleri ne işe yarıyor derseniz ise klonlarımızı yaratıp ışınlanmamızı sağlıyor. Ve yanlış görmüyorsunuz enerji koşubandında koşan domuzlar sayesinde sağlanıyor. Yine domuz yine I'chun.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Klon yaratılırken ise böyle görüntüler oluşuyor bence çok havalı.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Klonlar yaratıldıktan sonra böyle bir görüntü oluşuyor. Bu mod hakkında ayrıntılı bilgi isteyen olursa yorum olarak yazsın açıklamaya çalışayım.
Evet arkadaşlar bugünlük bu kadar. İnanmazsınız ama bu indexi hazırlamak 3 saatimi aldı. Buraya sıradaki gelişimde uzaya gidip base
kurma maceramızı anlatırım. Sizde ben gelene kadar sorularınızı yazarsınız. Tekrar söylüyorum bir mod hakkında yapamadığınız bir şey olursa köfte yada xeonenin videolarının altında yazıp onları meşgul etmek yerine banada yazabilirsiniz ben cevaplarım. Bunun izinini onlardan almış bulunuyorum. Neyse çok uzun oldu sanırım ben gittim herkese iyi oyunlar.
Son düzenleme: