TheOyunBozan
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Katılıyorum devlet ile alıp veremediğiniz nedir?Aynen lan seref sanki kalkinamiyoz basimizda guzel.bi devlet var nooblar
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Katılıyorum devlet ile alıp veremediğiniz nedir?Aynen lan seref sanki kalkinamiyoz basimizda guzel.bi devlet var nooblar
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ben -"SİZİN yüzünüzden kalkınamıyoruz." (Bir kinayeyi anlayamamanız ve anlamak istememenizde ki azminizden dolayı tebrik ediyorum sizi.)Katılıyorum devlet ile alıp veremediğiniz nedir?
Senin dediğin birbirini tutmuyor. Önce laf söylüyorsun, sonra savunuyorsun. Ben devletimi sizden daha çok seviyorum aklınız kalmasın. Bize laf söyleyen sendin!Ben -"SİZİN yüzünüzden kalkınamıyoruz." (Bir kinayeyi anlayamamanız ve anlamak istememenizde ki azminizden dolayı tebrik ediyorum sizi.)
Siz - "Devletle alıp veremediğiniz nedir?"
O değilde ne kadar beleşçi bir devletiz deprem oluyor "devlet neden buraları kontrol etmedi?" Eğitimde 100 yıl geriyiz "devlet neden düzeltmiyor?" yolsuzluk oluyor suç yine devlette.
E kardeşim siz yapmıyorsunuz biz yapmıyoruz kim yapacak bunları? Devleti yöneten zaten millet değilmidir? Ondan sonra devlet bize bakmıyor![]()
Önce savunup sonra mı laf söyleyeyim?Senin dediğin birbirini tutmuyor. Önce laf söylüyorsun, sonra savunuyorsun. Ben devletimi sizden daha çok seviyorum aklınız kalmasın. Bize laf söyleyen sendin!
Gereksiz mesaj atıp saçma saçma şakalar yapıp, sonrada siz idrak edemediniz diyemezsiniz. Konumuzla hiç alakası yok sen gereksiz yere post kasmaktasın, rica ediyorum bu konuya mesaj atma...Böylede gereksiz şaka yapmaktan da kaçın.Önce savunup sonra mı laf söyleyeyim?
Ben şaka amaçlı bir laf atıyorum lafı dönüp dolaştırıp devlete, vatan sevgisine getiriyorsunuz. Eğer birine sinirlendiyseniz ona yüklenmek için vatan millet sevgisi gibi şeyler kullanmayın.
Ayrıca ben size "sizin yüzünüzden kalkınamıyoruz" dedim.
Bunun bir şaka olduğunu defalarca söylememe rağmen idrak edememek ve etmek istememenizdeki gayretiniz ve mecazi anlamları anlayamama konusunundaki başarılarınızdan dolayı da tebrik ediyorum sizi.
Ayrıca size laf sokmuş olabilirim ama bunu yediremeyip beni vatanımı ve devletimi sevmemekle suizan etmenizde gerekmez.
bir şaka üzerinden hakaret etmeye çalışan insan mı bunları söylüyor?Gereksiz mesaj atıp saçma saçma şakalar yapıp, sonrada siz idrak edemediniz diyemezsiniz. Konumuzla hiç alakası yok sen gereksiz yere post kasmaktasın, rica ediyorum bu konuya mesaj atma...Böylede gereksiz şaka yapmaktan da kaçın.
Bir şaka üzerinden iftara atan mı bunu söylüyor. Ben hakaret etmedim sen ediyorsun !bir şaka üzerinden hakaret etmeye çalışan insan mı bunları söylüyor?
Araştırmaya çalıştım max build yapma felan çıktı maalesefİnvincible ölümsüzlüktür.Bir kodu daha vardı da şuanda hatırlayamıyorum.Düşme hasarı ile ilgili.
Not : Max-height gibi birşeydi.
Ben sadece ıfak bir şaka yapıyorum, mizah anlayışına sahip olmayan sizin gibi suratsız insanlar gelip olay çıkarmaya çalışıyor buda yetmezmiş gibi bana hakaret ediyor.Bir şaka üzerinden iftara atan mı bunu söylüyor. Ben hakaret etmedim sen ediyorsun !
Senin ne haddine de bana suratsız deme cür'etinde bulunuyorsun. Rapor edildi !Ben sadece ıfak bir şaka yapıyorum, mizah anlayışına sahip olmayan sizin gibi suratsız insanlar gelip olay çıkarmaya çalışıyor buda yetmezmiş gibi bana hakaret ediyor.
Ayrıca mesajlarının tutarsızlığı bir yana, kendi mesajım üzerinden sana nasıl iftira atmamı bekliyorsun? Olayları çarpıtıp üste çıkmaya çalışıyorsun.