Yere Düşünce Can Gitmemesi ?

sofor24

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Talha sen iyi birine benziyon la skaypeni versene hem sorununu cozerim kardesim

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Katılıyorum devlet ile alıp veremediğiniz nedir?
Ben -"SİZİN yüzünüzden kalkınamıyoruz." (Bir kinayeyi anlayamamanız ve anlamak istememenizde ki azminizden dolayı tebrik ediyorum sizi.)
Siz - "Devletle alıp veremediğiniz nedir?"

O değilde ne kadar beleşçi bir devletiz deprem oluyor "devlet neden buraları kontrol etmedi?" Eğitimde 100 yıl geriyiz "devlet neden düzeltmiyor?" yolsuzluk oluyor suç yine devlette.
E kardeşim siz yapmıyorsunuz biz yapmıyoruz kim yapacak bunları? Devleti yöneten zaten millet değilmidir? Ondan sonra devlet bize bakmıyor :S

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben -"SİZİN yüzünüzden kalkınamıyoruz." (Bir kinayeyi anlayamamanız ve anlamak istememenizde ki azminizden dolayı tebrik ediyorum sizi.)
Siz - "Devletle alıp veremediğiniz nedir?"

O değilde ne kadar beleşçi bir devletiz deprem oluyor "devlet neden buraları kontrol etmedi?" Eğitimde 100 yıl geriyiz "devlet neden düzeltmiyor?" yolsuzluk oluyor suç yine devlette.
E kardeşim siz yapmıyorsunuz biz yapmıyoruz kim yapacak bunları? Devleti yöneten zaten millet değilmidir? Ondan sonra devlet bize bakmıyor :S
Senin dediğin birbirini tutmuyor. Önce laf söylüyorsun, sonra savunuyorsun. Ben devletimi sizden daha çok seviyorum aklınız kalmasın. Bize laf söyleyen sendin!

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin dediğin birbirini tutmuyor. Önce laf söylüyorsun, sonra savunuyorsun. Ben devletimi sizden daha çok seviyorum aklınız kalmasın. Bize laf söyleyen sendin!
Önce savunup sonra mı laf söyleyeyim?
Ben şaka amaçlı bir laf atıyorum lafı dönüp dolaştırıp devlete, vatan sevgisine getiriyorsunuz. Eğer birine sinirlendiyseniz ona yüklenmek için vatan millet sevgisi gibi şeyler kullanmayın.
Ayrıca ben size "sizin yüzünüzden kalkınamıyoruz" dedim.
Bunun bir şaka olduğunu defalarca söylememe rağmen idrak edememek ve etmek istememenizdeki gayretiniz ve mecazi anlamları anlayamama konusunundaki başarılarınızdan dolayı da tebrik ediyorum sizi.
Ayrıca size laf sokmuş olabilirim ama bunu yediremeyip beni vatanımı ve devletimi sevmemekle suizan etmenizde gerekmez.

Son düzenleme:

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önce savunup sonra mı laf söyleyeyim?
Ben şaka amaçlı bir laf atıyorum lafı dönüp dolaştırıp devlete, vatan sevgisine getiriyorsunuz. Eğer birine sinirlendiyseniz ona yüklenmek için vatan millet sevgisi gibi şeyler kullanmayın.
Ayrıca ben size "sizin yüzünüzden kalkınamıyoruz" dedim.
Bunun bir şaka olduğunu defalarca söylememe rağmen idrak edememek ve etmek istememenizdeki gayretiniz ve mecazi anlamları anlayamama konusunundaki başarılarınızdan dolayı da tebrik ediyorum sizi.
Ayrıca size laf sokmuş olabilirim ama bunu yediremeyip beni vatanımı ve devletimi sevmemekle suizan etmenizde gerekmez.
Gereksiz mesaj atıp saçma saçma şakalar yapıp, sonrada siz idrak edemediniz diyemezsiniz. Konumuzla hiç alakası yok sen gereksiz yere post kasmaktasın, rica ediyorum bu konuya mesaj atma...Böylede gereksiz şaka yapmaktan da kaçın.

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gereksiz mesaj atıp saçma saçma şakalar yapıp, sonrada siz idrak edemediniz diyemezsiniz. Konumuzla hiç alakası yok sen gereksiz yere post kasmaktasın, rica ediyorum bu konuya mesaj atma...Böylede gereksiz şaka yapmaktan da kaçın.
bir şaka üzerinden hakaret etmeye çalışan insan mı bunları söylüyor?

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
İnvincible ölümsüzlüktür.Bir kodu daha vardı da şuanda hatırlayamıyorum.Düşme hasarı ile ilgili.

Not : Max-height gibi birşeydi.

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
heal-min-health Minimum health the heal flags will drop a player to. unset N/A Integer
heal-max-health Maximum health the heal flags will raise a player to. (a full bar is 20 hearts) Sizce hangisi olabilir. Çevirmeye çalıştım ama pek anlamadım

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aradığın komut için sadece can düşmesi gibi bir komut sanırım yok arkadaşların dediği gibi healt-max-health türünden ayarlayabilirsin fakat olacağını pek sanmıyorum

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir şaka üzerinden iftara atan mı bunu söylüyor. Ben hakaret etmedim sen ediyorsun !
Ben sadece ıfak bir şaka yapıyorum, mizah anlayışına sahip olmayan sizin gibi suratsız insanlar gelip olay çıkarmaya çalışıyor buda yetmezmiş gibi bana hakaret ediyor.
Ayrıca mesajlarının tutarsızlığı bir yana, kendi mesajım üzerinden sana nasıl iftira atmamı bekliyorsun? Olayları çarpıtıp üste çıkmaya çalışıyorsun.

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben sadece ıfak bir şaka yapıyorum, mizah anlayışına sahip olmayan sizin gibi suratsız insanlar gelip olay çıkarmaya çalışıyor buda yetmezmiş gibi bana hakaret ediyor.
Ayrıca mesajlarının tutarsızlığı bir yana, kendi mesajım üzerinden sana nasıl iftira atmamı bekliyorsun? Olayları çarpıtıp üste çıkmaya çalışıyorsun.
Senin ne haddine de bana suratsız deme cür'etinde bulunuyorsun. Rapor edildi !