UgurcanMKA
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
belki teknopat'ı bilirsin orda oyunlar için bu sistemleri önermişler bende ona göre alıcam
Renderla uğraşıyosan i7 almaya çalış o zaman.![]()
belki teknopat'ı bilirsin orda oyunlar için bu sistemleri önermişler bende ona göre alıcam
Renderla uğraşıyosan i7 almaya çalış o zaman.![]()
Çekirdek sayısı önemli değil pek önemli olan mimari, mesela şu an 8 çekirdekli android telefonlar üretiliyor iphone ise 2 çekirdekli peki her hangi bir android telefon iphonedaki performansı verebiliyormu? Hayır.i7 de 8 çekirdek yok o yüzden amd fx önerdim
technopatı biliyorumda tam olarak fikir aldığın videonun linkini atabilirmisin?belki teknopat'ı bilirsin orda oyunlar için bu sistemleri önermişler bende ona göre alıcam
fakat şunu unutma ki androidde arkaplanda çalışan birsürü uygulama oluyor (kendi uygulamaları dahil)Çekirdek sayısı önemli değil pek önemli olan mimari, mesela şu an 8 çekirdekli android telefonlar üretiliyor iphone ise 2 çekirdekli peki her hangi bir android telefon iphonedaki performansı verebiliyormu? Hayır.![]()
O konuda haklısın ama 8 çekirdekli bir telefonun en kötü ihtimal aynı performansı vermesi beklenirdi açıkçası.fakat şunu unutma ki androidde arkaplanda çalışan birsürü uygulama oluyor (kendi uygulamaları dahil)
O konuda haklısın ama 8 çekirdekli bir telefonun en kötü ihtimal aynı performansı vermesi beklenirdi açıkçası.
Ben olsam nvidia yani asus gtx 770 alırdım. Şuanki kullandığımda 670 gayette memnunum.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.