Lykentos
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
En sonunda mapi bitirebildim. Herkes Bir Çocuğun Hikayesi serisine devam etmemi bekliyordu ama ben o seriye devam etmeyeceğim. Çünkü daha yeni bir seri ile karşınızdayım (tabi beğeni gelirse). Buradaki ana karakter çocuk değil bir asker olacak. Ayrıca Yan Görev Ekledim. (Şimdilik 1 tane. Eğer bu yan görevleri isterseniz 2. mapta daha fazla koyacağım). Point sistemi eklemedim bu sefer. Eğer isterseniz diğer maplerde eklerim. Sandıkları tam açın. bazılarında elmas eşyalar gizli. Lütfen hikayenin dışına çıkmayınki eğlenceli bir oyun olsun. Eğer yapamassanız videosunu çekeblirim.
Mapin devamını istiyorsanız ankete katılın
Hikaye: Bizim adımız Paul. Eskiden askerdik. Ülkemizde yeniden savaş çıkınca askere katılmaya karar verdik. İlk geldiğimiz yer küçük bir askeri üs oldu. Biraz oyalandıktan sonra batı cephesinden bir radyo mesajı geldi. Ama bu gelen radyo mesajının bir anda hayatımızı değiştireceğinden hiç kimsenin haberi yoktu.
Kurallar:
Oyunda yazıyor. şu an hatırlayamıyorum
İndirme Linki:
Resimler:
[DOUBLEPOST=1390732902,1390732631][/DOUBLEPOST]Yorumlarınızı bekliyorum.
Mapin devamını istiyorsanız ankete katılın
Hikaye: Bizim adımız Paul. Eskiden askerdik. Ülkemizde yeniden savaş çıkınca askere katılmaya karar verdik. İlk geldiğimiz yer küçük bir askeri üs oldu. Biraz oyalandıktan sonra batı cephesinden bir radyo mesajı geldi. Ama bu gelen radyo mesajının bir anda hayatımızı değiştireceğinden hiç kimsenin haberi yoktu.
Kurallar:
Oyunda yazıyor. şu an hatırlayamıyorum
İndirme Linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Resimler: