Bir Anda Değişen Askerin Hayatı Bölüm 1: Batı Cephesindeki Mesaj

Mapin 2.si gelsinmi

• Evet

Kullanılan: 13 100.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    13

Lykentos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
En sonunda mapi bitirebildim. Herkes Bir Çocuğun Hikayesi serisine devam etmemi bekliyordu ama ben o seriye devam etmeyeceğim. Çünkü daha yeni bir seri ile karşınızdayım (tabi beğeni gelirse). Buradaki ana karakter çocuk değil bir asker olacak. Ayrıca Yan Görev Ekledim. (Şimdilik 1 tane. Eğer bu yan görevleri isterseniz 2. mapta daha fazla koyacağım). Point sistemi eklemedim bu sefer. Eğer isterseniz diğer maplerde eklerim. Sandıkları tam açın. bazılarında elmas eşyalar gizli. Lütfen hikayenin dışına çıkmayınki eğlenceli bir oyun olsun. Eğer yapamassanız videosunu çekeblirim.

Mapin devamını istiyorsanız ankete katılın

Hikaye: Bizim adımız Paul. Eskiden askerdik. Ülkemizde yeniden savaş çıkınca askere katılmaya karar verdik. İlk geldiğimiz yer küçük bir askeri üs oldu. Biraz oyalandıktan sonra batı cephesinden bir radyo mesajı geldi. Ama bu gelen radyo mesajının bir anda hayatımızı değiştireceğinden hiç kimsenin haberi yoktu.

Kurallar:
Oyunda yazıyor. şu an hatırlayamıyorum :D

İndirme Linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Resimler:

[DOUBLEPOST=1390732902,1390732631][/DOUBLEPOST]Yorumlarınızı bekliyorum.

KaanTALU

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
indiriyorum[DOUBLEPOST=1390734165,1390732922][/DOUBLEPOST]kaltak ethos hiç beklemiyodum böyle bişeyi :D

Lykentos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D benimde sonradan aklıma geldi böyle bir şey yapmak. Diğer maplarde hiç böle sürpriz falan yapmamıştım :D[DOUBLEPOST=1390737080,1390734291][/DOUBLEPOST]hadi beyler oynayanlar bari yorum yazsın ona göre seriye devam edeceğim.[DOUBLEPOST=1390741744][/DOUBLEPOST]bi yorum yazın artık ya[DOUBLEPOST=1390746779][/DOUBLEPOST]seriye devam ediyomuyum etmiyomuyum ?

&Pr0Yum0lum&

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Map hangi sürüm[DOUBLEPOST=1390764481,1390764432][/DOUBLEPOST]daha indirmedim ama güzel yani (resimlerden)[DOUBLEPOST=1390764511][/DOUBLEPOST]Etmelisin diğerlerini merakla bekliyorum

Lykentos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Map hangi sürüm[DOUBLEPOST=1390764481,1390764432][/DOUBLEPOST]daha indirmedim ama güzel yani (resimlerden)[DOUBLEPOST=1390764511][/DOUBLEPOST]Etmelisin diğerlerini merakla bekliyorum
map daha 1. sürüm.
bence indirmelisin bazı sürprizler falan var.
ve 2.sini hazırlamaya başladım bile.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sonu çok hoş bitti harbi çok güzeldi :)[DOUBLEPOST=1390769545,1390769513][/DOUBLEPOST]Ve hangi sürüm derken arkadaş 1.7.2 mi 1.6.4 mü diye kast etmiş

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bide biraz daha uzatabilirdin.Eğer yardım istersen hamachi varsa redstone vb. yardımlarına gelebilirim.Daha büyük bir map yapabiliriz.[DOUBLEPOST=1390770074,1390770002][/DOUBLEPOST]Bide şöyle bir hata var.Yan görevi yapınca raylı sistemde patlıyor

Lykentos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bide biraz daha uzatabilirdin.Eğer yardım istersen hamachi varsa redstone vb. yardımlarına gelebilirim.Daha büyük bir map yapabiliriz.[DOUBLEPOST=1390770074,1390770002][/DOUBLEPOST]Bide şöyle bir hata var.Yan görevi yapınca raylı sistemde patlıyor

aslında beraber hazırlayabiliriz 2. mapi.

server hazırda var zaten worledit ile hazırlıyorum maplari.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Skype olmazda hamachiden yazarak yapabiliriz.Komut bloğu ve redstone bilgim iyidir.Yarın bana özelden ulaşırsan 2.mapı beraber yapabiliriz.Benimde canım sıkılıyordu zaten :)

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
:D Yanlız söyleyeyim konuya ve yapılara karışmam.(Ama yardım ederim.) Redstoneyle ilgili şeylerin %95 ini ben yapabilirim.Eğer o an günümdeysem süper şeyler yapabilirim :)

onur662

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeş mapi çok beğendim ama hatalar vardı hikaye hoşuma gitti(piç Ethos:) )ama ikinci part için bir kaç fikrim var ve içimden bir ses bu fikirler için redstone yardıına ihitayacın olacak gibi ( mesela ben)
1-Hapishaneden kaçerken yanında bir arkadaşı olsun.(onu takip eden ama saldırmayıp yardım eden hatta bazı blokları kıran bir zombi.)
2-bize saldırmaya çalışan amcalar.
3-bazen yanımızda k o rakadaşımızı kontrol ediyoruz bazen kendimizi(GTA % gibi.)
Daha fikrim var ama yazmaya üşendim hadi birlikte yapak server benden skype:onuralpozsuer

Lykentos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeş mapi çok beğendim ama hatalar vardı hikaye hoşuma gitti(piç Ethos:) )ama ikinci part için bir kaç fikrim var ve içimden bir ses bu fikirler için redstone yardıına ihitayacın olacak gibi ( mesela ben)
1-Hapishaneden kaçerken yanında bir arkadaşı olsun.(onu takip eden ama saldırmayıp yardım eden hatta bazı blokları kıran bir zombi.)
2-bize saldırmaya çalışan amcalar.
3-bazen yanımızda k o rakadaşımızı kontrol ediyoruz bazen kendimizi(GTA % gibi.)
Daha fikrim var ama yazmaya üşendim hadi birlikte yapak server benden skype:onuralpozsuer
skype de bulunamadın dior