Mod Paketlerinde Performans?

Pionix

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Tüm minecraft severlere merhaba!Ben bilgisayarımda modlarla minecraft oynamayı seven birisiyim.Fakat eskiden aldığım performansı artık alamıyorum.Özellikler aşağıda...
Bilgisayar özelliklerim:
Windows 7 Home Premium 32 bit işletim sistemi dil türkçe
4gb ram yerel disk(c) 99 gb kapasite 22gb kalan kapasite(yerel disk c ye kurulu minecrafttım belki ilgilendilir diye koydum:D)
Directx 11 / ekran kartım: NVIDIA GeForce GT 335M(2261mb bellek)
İşlemci intel i5 4 çekirdekli 2.60 ghz
Minecraft:
1.6.4 köfteistköfte'nin K.A.S.A softcore Paketinde oynuyorum hiçbir eklenti mod yok.Premium değilim :(
ya crash veriyor(genelde out of Memory)ya da outof Memory yazıp ana menüye atıyor.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM:) (konu doğru yerdemi kurallara uygunmu bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim)

Son düzenleme:

Pionix

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kimsenin önerisi yokmu :(

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Pionix

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kimse yardım etmiyor hiç birimiz mi bilmiyoruz?

Sqartacuss

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Crash ve Out of memory yi genelde ekran kartına fazla yüklenildiğinde verebiliyor.Bu genel 1 tabir tabiiki,
Performans ayrı 1 konu yeni itemlerin değerlerini tutmak bite olarak pahalıya patlıyor doayısıyla pc de kasmalar ekran kartı yetersizliği olabiliyor.Benim şahsen işlemci 64bit ekrankartı 32bit, benimde oyun kasıyorken snn kinin kasmaması mümkün değil, görüntü ayarlarını düşürebildiğin kadar düşür benim diyebilceklerim bu kadar:(

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benim ramim 3gb olduğu halde hiç kasmiyor .d
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

KöfteistKöfte

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorununun kaynağını kendin söylemişsin zaten:

32bit işletim sistemlerinde paketteki bazı modlar çalışmıyor. Aynı şekilde Türkçe işletim sistemlerinde de JVM argümanlarımızı yazmazsan hiçbir şekilde paket açılmıyor.

lahuti

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorununun kaynağını kendin söylemişsin zaten:

32bit işletim sistemlerinde paketteki bazı modlar çalışmıyor. Aynı şekilde Türkçe işletim sistemlerinde de JVM argümanlarımızı yazmazsan hiçbir şekilde paket açılmıyor.
Köfte abi Java'ya RAM verse yetiyor.Ben 3 GB Ram'liyim.Ama o mod Pack ile sorunsuz oynuyorum.Java'ya Ram vermek için.

Bilgisayariım sağ tık özellikler>Sol tarafta gelişmiş sistem ayarları>Ortak değişkenleri>Yeni

Değişken adı:_JAVA_OPTIONS
Değişken değeri:-Xmx1024m -Xms1024m

1024 yazan yer verilen RAM miktarıdır.

Bu arada benim bilgisayarımda 32 Bit ve Windows 7 Home Premium

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Crash ve Out of memory yi genelde ekran kartına fazla yüklenildiğinde verebiliyor.Bu genel 1 tabir tabiiki,
Performans ayrı 1 konu yeni itemlerin değerlerini tutmak bite olarak pahalıya patlıyor doayısıyla pc de kasmalar ekran kartı yetersizliği olabiliyor.Benim şahsen işlemci 64bit ekrankartı 32bit, benimde oyun kasıyorken snn kinin kasmaması mümkün değil, görüntü ayarlarını düşürebildiğin kadar düşür benim diyebilceklerim bu kadar:(
32 bit ekran kartı kaldı mı?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Sqartacuss

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
32 bit ekran kartı kaldı mı?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
malesef[DOUBLEPOST=1390984313,1390984072][/DOUBLEPOST]
Köfte abi Java'ya RAM verse yetiyor.Ben 3 GB Ram'liyim.Ama o mod Pack ile sorunsuz oynuyorum.Java'ya Ram vermek için.

Bilgisayariım sağ tık özellikler>Sol tarafta gelişmiş sistem ayarları>Ortam değişkenleri>Yeni (yenide hangisine yeni?)

Değişken adı:_JAVA_OPTIONS
Değişken değeri:-Xmx1024m -Xms1024m

1024 yazan yer verilen RAM miktarıdır.

Bu arada benim bilgisayarımda 32 Bit ve Windows 7 Home Premium

Pionix

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hepinize verdiğiniz cevaplar için teşekkürler! O javaya ram verme olayını yaptım en azından oynuyabiliyorum ama animationları falan kapatarak olsun bunla yetiniriz yenisini alana kadar :D

Pionix

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Gine işe yaramıyor o kodları yazdım ama başta açıldı sonra yine kapandı sanırım köfte abinin dediğinin çözümü yok çare 64bit :(