mehmettaskin
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Cdkeyspot adlı siteden dediklerini yaptım ve gift code değil migrateli hesap verdiler.MCSG'ye girince sürekli şöyle diyor
Migrateli veriyorlar oda zaten internette var.Bağlantıdan felan değil. Onlar gift code hayatta vermezler. Sahte hesaptır yani crack boşuna uğraşma zaten şikayet edeceğim o siteyiArkadaşlar anlamayanlar için söylüyorum bin tane yerde kendi sayfalarını tanıtıyorlar. Beleş reklam. Sizce bu site hiç gift code felan verir mi ?
Aynen hemde tonlarca var.Migrateli veriyorlar oda zaten internette var.
Yanlzıca 1 hesaba kendilerini çokça tanıttılar ama site ingilizce olduğu için türk sitelerde değil de yabancı sitelerde reklam yapmak daha mantıklı benceBağlantıdan felan değil. Onlar gift code hayatta vermezler. Sahte hesaptır yani crack boşuna uğraşma zaten şikayet edeceğim o siteyiArkadaşlar anlamayanlar için söylüyorum bin tane yerde kendi sayfalarını tanıtıyorlar. Beleş reklam. Sizce bu site hiç gift code felan verir mi ?
Bencede. Ama keyifleri bilir karışamayız.Yanlzıca 1 hesaba kendilerini çokça tanıttılar ama site ingilizce olduğu için türk sitelerde değil de yabancı sitelerde reklam yapmak daha mantıklı bence
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk