Premium

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Cdkeyspot adlı siteden dediklerini yaptım ve gift code değil migrateli hesap verdiler.MCSG'ye girince sürekli şöyle diyor

W

WitherMan

Ziyaretçi
Bağlantıdan felan değil. Onlar gift code hayatta vermezler. Sahte hesaptır yani crack boşuna uğraşma zaten şikayet edeceğim o siteyi :) Arkadaşlar anlamayanlar için söylüyorum bin tane yerde kendi sayfalarını tanıtıyorlar. Beleş reklam. Sizce bu site hiç gift code felan verir mi ?

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bağlantıdan felan değil. Onlar gift code hayatta vermezler. Sahte hesaptır yani crack boşuna uğraşma zaten şikayet edeceğim o siteyi :) Arkadaşlar anlamayanlar için söylüyorum bin tane yerde kendi sayfalarını tanıtıyorlar. Beleş reklam. Sizce bu site hiç gift code felan verir mi ?
Migrateli veriyorlar oda zaten internette var.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Yanlzıca 1 hesaba kendilerini çokça tanıttılar ama site ingilizce olduğu için türk sitelerde değil de yabancı sitelerde reklam yapmak daha mantıklı bence

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

W

WitherMan

Ziyaretçi
Yanlzıca 1 hesaba kendilerini çokça tanıttılar ama site ingilizce olduğu için türk sitelerde değil de yabancı sitelerde reklam yapmak daha mantıklı bence

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Bencede. Ama keyifleri bilir karışamayız.