@Eco off olmucak @Echo off olcak ._.Üzgünüm, bu forumda kimseyi facebook'tan eklemiyorum.
Paketi test etim sunucunun adını değiştirdim bir sorunla karşılaşmadım.
Eğer sende sorun oluyorsa sana ait bir dünya varsa ismini "world" olarak değiştir sunucuna yükle.
Diğer sorunun ise başlat.bat'tan kaynaklanıyor bunun çözümü ise;
@Eco off
title Minecraft Sunucusu
color E
java -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o false
PAUSE
başlat.bat bu şekilde yaptın mı sorun olmaz yani işin aslı;
java -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o false <= senin başlat.bat büyük ihtimalle sonu -o false yerine sende -o true yazıyordur orayı -o false yazdın mı online mod pasif olarak bırakılır.
Yukardaki mavi yazılı kodu kullanabilirsin.
Üzgünüm, bu forumda kimseyi facebook'tan eklemiyorum.
Paketi test etim sunucunun adını değiştirdim bir sorunla karşılaşmadım.
Eğer sende sorun oluyorsa sana ait bir dünya varsa ismini "world" olarak değiştir sunucuna yükle.
Diğer sorunun ise başlat.bat'tan kaynaklanıyor bunun çözümü ise;
@Echo off
title Minecraft Sunucusu
color E
java -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o false
PAUSE
başlat.bat bu şekilde yaptın mı sorun olmaz yani işin aslı;
java -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o false <= senin başlat.bat büyük ihtimalle sonu -o false yerine sende -o true yazıyordur orayı -o false yazdın mı online mod pasif olarak bırakılır.
Yukardaki mavi yazılı kodu kullanabilirsin.
Pardon yazım hatası yapmışım hemen düzeltiyorum![]()
"server.properties" dosyasından "online-mode" false yaptın mı ? örnek: "online-mode=false"Onlar deilde bu oluyor abi yaptım aynısını dediğinin![]()
@Rizelee Senin Unuttun bir şey Var Plugin Paketlerinin Paylaşım Amacını Tam Olarak Öğrenmelisin;artık şu paketleri yapmayın ya bunun modası geçti artık :/
bi amelelikti geçti daha yapmayın.
amacı olmayan bir iş amacı olsada klasik bir amaç "insanlara yardımcı olmak" böyle bir amaç yok artık!
Plugin Paketini İnceliyeceğim Güzel Bir Pakete Benziyor Ellerine SağlıkSenden Yeni Paketler Bekliyoruz.
Kardeş şuna faction koy Allahını seviyosan serverim boşta kaldıfact eklermisin lütfen fact paketi yap
1. Sorunun cevabı;kardeş bu plugin paketi süperde server logosunun altında sunucu ismi yazıyor onu nasıl değiştircez bide market nasıl yapabilirim
Google amcadan öğrenebilirsin.Pluginlerin kullanışlarını ve tanımlarını nereden öğrenebilirim ?