1.7.x Versiyonlu Sunuculara Türkçe Eklenti Paketi

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Üzgünüm, bu forumda kimseyi facebook'tan eklemiyorum.
Paketi test etim sunucunun adını değiştirdim bir sorunla karşılaşmadım.
Eğer sende sorun oluyorsa sana ait bir dünya varsa ismini "world" olarak değiştir sunucuna yükle.
Diğer sorunun ise başlat.bat'tan kaynaklanıyor bunun çözümü ise;

@Eco off
title Minecraft Sunucusu
color E
java -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o false
PAUSE

başlat.bat bu şekilde yaptın mı sorun olmaz yani işin aslı;
java -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o false <= senin başlat.bat büyük ihtimalle sonu -o false yerine sende -o true yazıyordur orayı -o false yazdın mı online mod pasif olarak bırakılır.
Yukardaki mavi yazılı kodu kullanabilirsin.
@Eco off olmucak @Echo off olcak ._.

krallrd5

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Üzgünüm, bu forumda kimseyi facebook'tan eklemiyorum.
Paketi test etim sunucunun adını değiştirdim bir sorunla karşılaşmadım.
Eğer sende sorun oluyorsa sana ait bir dünya varsa ismini "world" olarak değiştir sunucuna yükle.
Diğer sorunun ise başlat.bat'tan kaynaklanıyor bunun çözümü ise;

@Echo off
title Minecraft Sunucusu
color E
java -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o false
PAUSE

başlat.bat bu şekilde yaptın mı sorun olmaz yani işin aslı;
java -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o false <= senin başlat.bat büyük ihtimalle sonu -o false yerine sende -o true yazıyordur orayı -o false yazdın mı online mod pasif olarak bırakılır.
Yukardaki mavi yazılı kodu kullanabilirsin.

Pardon yazım hatası yapmışım hemen düzeltiyorum :)

Onlar deilde bu oluyor abi yaptım aynısını dediğinin

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Plugin Paketini İnceliyeceğim Güzel Bir Pakete Benziyor Ellerine Sağlık :) Senden Yeni Paketler Bekliyoruz.

artık şu paketleri yapmayın ya bunun modası geçti artık :/

bi amelelikti geçti daha yapmayın.

amacı olmayan bir iş amacı olsada klasik bir amaç "insanlara yardımcı olmak" böyle bir amaç yok artık!
@Rizelee Senin Unuttun bir şey Var Plugin Paketlerinin Paylaşım Amacını Tam Olarak Öğrenmelisin;
Plugin Paketleri Kişinin Direk PC'ye atıp serveri kurması demek değildir. Sunucu kurulumu bilmiyen kişiler öğrnerek,değiştirerek professiyonelleşir.
Plugin paketleri Yapanlara Lütfen Karışmayınız. Plugin Paketi Sadece Acemi olanlar içinde değildir sunucu sahipleri plugin paketinde 1-2 tane türkçe plugin alır, permission ları alır kendi sunucusuna koyar. birçok kişi kurulum bilgilerine sahip oldu ama daha bu bilgilere sahip olmayan çook kişi var.

OzkanArikan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş şuna faction koy Allahını seviyosan serverim boşta kaldı :S fact eklermisin lütfen fact paketi yap

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
ya anlamıyorum paket yapınca elinize ne geçiyor ki ahmet kardeşim cevaplamış ama bunu ancak amacına tam anlamı ile ulaşınca ki benim gibi her şeyden utanmaya ve nefret etmeye başlıyorsunuz amaca ulaşınca her şey boş geliyor bu kadar uğraşmana değiyordur inşallah. umudunu kırmam isteme ama bence bunları(minecraft(oyun)) bıraksan kişisel açıdan ve sosyal açıdan daha iyi bir kişilik kurabilirsin. bir de şunu düşün biri sana bugüne kadar ne yaptığını sorsa sende şöyle bir cevap verirsin "Şu şu şu sürümün şu şu şu paketin yaptım." sence karşındaki ne der ? bi düşün :D
paketlerle uğraş ancak kafayı çok fazla takma bu alt tarafı bir oyun para kazanıyorsan ne mutlu sana ancak sadece bir amelelik ve ego tatmini için ise bence hiç yapma daha iyi :D
başka bir hobi bul derim paket yapıp para kazananı daha görmedim.
.QWE:QWE

zWaR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeş bu plugin paketi süperde server logosunun altında sunucu ismi yazıyor onu nasıl değiştircez bide market nasıl yapabilirim

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeş bu plugin paketi süperde server logosunun altında sunucu ismi yazıyor onu nasıl değiştircez bide market nasıl yapabilirim
1. Sorunun cevabı;
plugins/MotdManager/config.yml'den değiştirebilirsin.
veya komut ile olsun istersen;
/motdmanager remove 0
/motdmanager add <motd yaz>

Motdlara bakmak için;
/motdmanager list
2.Sorunun cevabı;
[DOUBLEPOST=1391278577,1391277967][/DOUBLEPOST]
Pluginlerin kullanışlarını ve tanımlarını nereden öğrenebilirim ?
Google amcadan öğrenebilirsin.