- En iyi cevaplar
- 0
Diamond pickaxe / steve head iyidirMinecrafta Yeni Başlıyanlar İçin Güzel Bir Kitap Olmuş B)
Anahtarlık Çekilişi Falanda Yapın![]()
Diamond pickaxe / steve head iyidirMinecrafta Yeni Başlıyanlar İçin Güzel Bir Kitap Olmuş B)
Anahtarlık Çekilişi Falanda Yapın![]()
Türkiye Bu Yüzden Gelişmiyor, Linke Bakın "Çocuk Kitapları"!Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.D&R'De Var Saol Blqe35 Hemen Yarin Sabah Alicağim Merak Ettim . 79 Sayfaymis![]()
Elmas Kazma Güzel Olurdu Anahtarın Altında Yada Kılıç FalanDiamond pickaxe / steve head iyidir![]()
Buradan satın alabilirsinizPardon bunları nerden satın ala biliriz acaba ?
Mc prosu hahaha. Alanlarin cogu zaten senden iyi biliyor oyunu. Amac ogrenmek degil. Koleksiyon, hatira gibi. Bence papercrafttan daha guzel bir sey olur minecraft sevenler icin.bu kitabı nerden bulabilirim satın almak istiyomda
EDİT:neyse ben bu kitabı satın almak istiyom ya bu çekiliş belki bana gelmeyebilir
EDİT:napçam ben bu kitabı yaoyuncunun el kitabı lazım değil bana burda geçen herşeyi biliyom mc prosuyum ama reportajı merak ediyom
![]()
yaw he he alpha dan beri oynuyom olum ayrıca evet papercraftta mc dünyasını gerçek dünyaya getirmek gibiMc prosu hahaha. Alanlarin cogu zaten senden iyi biliyor oyunu. Amac ogrenmek degil. Koleksiyon, hatira gibi. Bence papercrafttan daha guzel bir sey olur minecraft sevenler icin.