Haber Minecraft - Oyuncunun El Kitabı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
D & R da olduğunu duymustum

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Jawsome

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
En azından çekilişle vermeniz iyi olmuş, daha premium hesaba para vermeyenlerin bunu alacaklarımı zannetmiyorum.

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
D&R'De Var Saol Blqe35 Hemen Yarin Sabah Alicağim Merak Ettim . 79 Sayfaymis :)
Türkiye Bu Yüzden Gelişmiyor, Linke Bakın "Çocuk Kitapları"!
Ve Ayrıca Kitabı Aldım Çok Hoşuma Gitti Tavsiye De Ediyorum.
NOT: Ben Süs Olsun Diye Aldım Ama Yeni Başlayanlar İçin Çok Yararlı Olabilir...

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Arkadaşların dediği gibi biraz gecikilmiş. Ben bu kitapların olduğunu bile bilmiyordum, öyle Minecraft'ın kendi sitesinde gezip tozuyoruz bizde. :D Hoş kitapmış ama almaya pek değmeyebilir. Sadece Minecraft seven bir arkadaşım için anahtarlık yerine bu kitaplardan hediye ederdim doğrusu.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
bu kitabı nerden bulabilirim satın almak istiyomda
EDİT:neyse ben bu kitabı satın almak istiyom ya bu çekiliş belki bana gelmeyebilir
EDİT:napçam ben bu kitabı ya :D oyuncunun el kitabı lazım değil bana burda geçen herşeyi biliyom mc prosuyum ama reportajı merak ediyom :)

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Pardon bunları nerden satın ala biliriz acaba ?
Buradan satın alabilirsiniz
Eğer internet alışverişini sevmiyorsanız. D&R'dan sipariş edebilirsiniz.[DOUBLEPOST=1391355822,1391355789][/DOUBLEPOST]Çekilişte kazanamayan arkadaşlarımız buradan satın alabilirler.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
bu kitabı nerden bulabilirim satın almak istiyomda
EDİT:neyse ben bu kitabı satın almak istiyom ya bu çekiliş belki bana gelmeyebilir
EDİT:napçam ben bu kitabı ya :D oyuncunun el kitabı lazım değil bana burda geçen herşeyi biliyom mc prosuyum ama reportajı merak ediyom :)
Mc prosu hahaha. Alanlarin cogu zaten senden iyi biliyor oyunu. Amac ogrenmek degil. Koleksiyon, hatira gibi. Bence papercrafttan daha guzel bir sey olur minecraft sevenler icin.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Mc prosu hahaha. Alanlarin cogu zaten senden iyi biliyor oyunu. Amac ogrenmek degil. Koleksiyon, hatira gibi. Bence papercrafttan daha guzel bir sey olur minecraft sevenler icin.
yaw he he alpha dan beri oynuyom olum ayrıca evet papercraftta mc dünyasını gerçek dünyaya getirmek gibi :D bence papercraft daha güzel :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...