DarqKnife
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
2. versiyonada bakHikaye outlast'tan alıntı dimiÇok benziyor outlast'a. İndiriyorum bakalım nasılmış
1 ile 10 arasında puanlarım.
2. versiyonada bakHikaye outlast'tan alıntı dimiÇok benziyor outlast'a. İndiriyorum bakalım nasılmış
1 ile 10 arasında puanlarım.
Okay :ÇD2. versiyonada bak![]()
Versiyon 2 ve 3'ü deneyin. Bu map DEMOBence cok hos olmus Fotoraflar/Video/Anlatim Vakit buldugumda oynayacagim boyle bir map kacmaz![]()
Kardeşim bu demo versiyon oldugunu,yeteri kadar korkunç olmadıgını belirttim. Lütfen versiyon 2-3 ü dene,bakalım yorumun aynı olacak mıDenedik şaka gibiydi.Korkmadık güldükAma güzel olmuş.(Multi)
2'dede güldük.3'te yrtındık gülmektenVersiyon 2 ve 3'ü deneyin. Bu map DEMO[DOUBLEPOST=1391513988,1391513944][/DOUBLEPOST]
Kardeşim bu demo versiyon oldugunu,yeteri kadar korkunç olmadıgını belirttim. Lütfen versiyon 2-3 ü dene,bakalım yorumun aynı olacak mı![]()
Korkmamış olabilirsiniz ama yırtınacak kadar komik oldugunu sanmıyorum birsürü kişi oynadı. Yaşınız ya çok büyük yada çok küçük yada sinirlerinizde problem var2'dede güldük.3'te yrtındık gülmektenKorkunç değil komik
![]()
Korkmamış olabilirsiniz ama yırtınacak kadar komik oldugunu sanmıyorum birsürü kişi oynadı. Yaşınız ya çok büyük yada çok küçük yada sinirlerinizde problem var![]()
Yani o kadar ses efekti eklendi,packlar editlendi. Yapılara özenildi. Hikaye kurgulandı sen sadece balkabagı için mi güluyorsun?Kapıyı açıyorum balkabağı çıkıyor. Bu nedir abi
1 haritaydı galiba.
Tek korktuğum yer 3.haritada kanalizasyonda birden yüz çıkmasıydı.Daha korkmadımYani o kadar ses efekti eklendi,packlar editlendi. Yapılara özenildi. Hikaye kurgulandı sen sadece balkabagı için mi güluyorsun?