Horror Map:Tımarhane | Çok ses getirecek Adventure map |Korkuyu hissedeceksiniz.

M

MUHDE

Ziyaretçi
Bence cok hos olmus Fotoraflar/Video/Anlatim Vakit buldugumda oynayacagim boyle bir map kacmaz :)

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bence cok hos olmus Fotoraflar/Video/Anlatim Vakit buldugumda oynayacagim boyle bir map kacmaz :)
Versiyon 2 ve 3'ü deneyin. Bu map DEMO ^_^[DOUBLEPOST=1391513988,1391513944][/DOUBLEPOST]
Denedik şaka gibiydi.Korkmadık güldük :p Ama güzel olmuş.(Multi)
Kardeşim bu demo versiyon oldugunu,yeteri kadar korkunç olmadıgını belirttim. Lütfen versiyon 2-3 ü dene,bakalım yorumun aynı olacak mı ^_^

lahuti

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Versiyon 2 ve 3'ü deneyin. Bu map DEMO ^_^[DOUBLEPOST=1391513988,1391513944][/DOUBLEPOST]
Kardeşim bu demo versiyon oldugunu,yeteri kadar korkunç olmadıgını belirttim. Lütfen versiyon 2-3 ü dene,bakalım yorumun aynı olacak mı ^_^
2'dede güldük.3'te yrtındık gülmekten :D Korkunç değil komik ^_^

hermez31

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Demo versiyonu v1 i v2 v3 de verdigin texture packle oynyabilrimyiz 2.si forumdaki profil resmimi nasil deiscem bole bi konu yok yeri olmayabilir simdiden ozur dilerim[DOUBLEPOST=1404825507,1404809029][/DOUBLEPOST]Abi O canavar spawnlandinda cikan sesler altima sicidm ilk 5 dk tek baisam oynaidm sonra kapadim arkiyi cairdim hll ama oynarken sana cok sovdum hakkını helal et d:sA