Bence bu kitabin simdi cikmasi daha iyi olmus. Cunku Minecarft sadece 2013 yilinda 3 milyondan fazla kayitli kullanici aldi. Bu ne demek 3 milyondan fazla ptemium hesap satti bir de bunun uzerine korsan oynayanlarda basladi. Bu yeni noob oyuncular icin iyi bir kaynak.
Bunun yerine video izlemek daha mantıklı değil mi?
İnternette sadece bilmek istediğini ararsın ama kitabı alırsan içinde daha önce bilmediğin bilgileri görebilirsin.Bunun yerine video izlemek daha mantıklı değil mi?
Ama bu Minecraft kitabı. İnternete Minecraft Rehberi diye yazın bakalım en az kitaptaki kadar bilgi çıkıyorİnternette sadece bilmek istediğini ararsın ama kitabı alırsan içinde daha önce bilmediğin bilgileri görebilirsin.
Samsung Galaxy S3 Cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Ama bu Minecraft kitabı. İnternete Minecraft Rehberi diye yazın bakalım en az kitaptaki kadar bilgi çıkıyorSöylediğiniz şey normal kitaplar için doğru olabilir ama bu kitap bir rehber adı üstünde El Kitabı
Kitaptan okumak her zaman daha güzeldir. Bu oyunu seven hatıra olarak mutlaka o kitabı almak ister.Ama bu Minecraft kitabı. İnternete Minecraft Rehberi diye yazın bakalım en az kitaptaki kadar bilgi çıkıyorSöylediğiniz şey normal kitaplar için doğru olabilir ama bu kitap bir rehber adı üstünde El Kitabı
Kitaptan okumak her zaman daha güzeldir. Bu oyunu seven hatıra olarak mutlaka o kitabı almak ister.
Samsung Galaxy S3 Cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
@SirProNouth sonra inek diye bize bakmazlar. Zaten eski sevgilimden minecraft yuzunden ayrildik. Ben mi minecraft mi dedi bende dedimki kapiyi acik birakta zombiler ciksin dedim.
İdonun kaşlarindan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Benim bile bilmediğim şeyler vardı kitabı incelediğimde.Ama bu Minecraft kitabı. İnternete Minecraft Rehberi diye yazın bakalım en az kitaptaki kadar bilgi çıkıyorSöylediğiniz şey normal kitaplar için doğru olabilir ama bu kitap bir rehber adı üstünde El Kitabı