Arkadaşlar Hamachi Serverime Benden Başkası Giremiyor !!!!

Sina ÇİMEN

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Konuda belirttiğim gibi hamachi serverime benden başkası giremiyor yardım edin lütfen !!![DOUBLEPOST=1391586818,1391586642][/DOUBLEPOST]Yardım Lütfen !!!

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
hamachi ağına girdikten sonra senin sunucuna girebilirler.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
güvenlik duvarını kaldır.
ipyi yanlış giriyor olabilirsiniz.
ipyi server.yml ye yanlış yazmış olabilirsin.
daha önerim kalmadı :S

Sina ÇİMEN

Marangoz
En iyi cevaplar
0
kardeş hepsini yaptık,olmadı.
ipler doğru kardeş orada sıkıntı yok.
güvenlik duvarınıda kaldırdık.[DOUBLEPOST=1391589201,1391588892][/DOUBLEPOST]Yardımmmm !!!!!

HasannnnTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1 Premiumsan Online Mode = False yap
2 Güvenlik Duvarındaki Bütün Özellikleri Kapa Yani Virüs Girebilir Olsun.
3 IP Adresinin ve Serverinin Acık Oldugundan Emin Ol =)

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Güvenlik duvarın ile birlikte AntiVirüs programını da kapatmalısın çünkü bazı anti virüs programları sadece belirli portlara izin veriyor ve diğerlerini yasaklıyor. 25565 de dahil olmak üzere birçok port yasaklanıyor.

Sina ÇİMEN

Marangoz
En iyi cevaplar
0
kardeş portu nereden öğreniyoruz.[DOUBLEPOST=1391592955,1391591481][/DOUBLEPOST]antivürüs programını görev yöneticicsinden mi kapatcaz ?

GaLaxY

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu sorun bende de vardı. Düzeltemedim. Bende hamachi yerine no-ip server kurdum sorunum kalmadı.

Samsung Galaxy S3 Cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
kardeş portu nereden öğreniyoruz.[DOUBLEPOST=1391592955,1391591481][/DOUBLEPOST]antivürüs programını görev yöneticicsinden mi kapatcaz ?
Portu öğrenmeniz hamachi kullandığınız için bir işe yaramayacak. AntiVirüs programını ise antivirüs programının içinden kapatabilirisniz. "Etikisiz hale getir" ya da "devre dışı bırak" tarzı bir seçenek olmalı, ona basın.

GaLaxY

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Portu öğrenmeniz hamachi kullandığınız için bir işe yaramayacak. AntiVirüs programını ise antivirüs programının içinden kapatabilirisniz. "Etikisiz hale getir" ya da "devre dışı bırak" tarzı bir seçenek olmalı, ona basın.
Ben denemiştim ama işe yaramadı. Hamachi sürümüyle ilgili bir problem olabilir.

Samsung Galaxy S3 Cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Sina ÇİMEN

Marangoz
En iyi cevaplar
0
kardeş no ip server kurmak uzun iş :)[DOUBLEPOST=1391604598,1391604426][/DOUBLEPOST]hamachi daha basit bence.