Sina ÇİMEN
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar Konuda belirttiğim gibi hamachi serverime benden başkası giremiyor yardım edin lütfen !!![DOUBLEPOST=1391586818,1391586642][/DOUBLEPOST]Yardım Lütfen !!!
Boşuna uğraşma sorun hamachide. Dediğimi yap.antivürüs programını görev yöneticicsinden mi kapatcaz ?
Portu öğrenmeniz hamachi kullandığınız için bir işe yaramayacak. AntiVirüs programını ise antivirüs programının içinden kapatabilirisniz. "Etikisiz hale getir" ya da "devre dışı bırak" tarzı bir seçenek olmalı, ona basın.kardeş portu nereden öğreniyoruz.[DOUBLEPOST=1391592955,1391591481][/DOUBLEPOST]antivürüs programını görev yöneticicsinden mi kapatcaz ?
Ben denemiştim ama işe yaramadı. Hamachi sürümüyle ilgili bir problem olabilir.Portu öğrenmeniz hamachi kullandığınız için bir işe yaramayacak. AntiVirüs programını ise antivirüs programının içinden kapatabilirisniz. "Etikisiz hale getir" ya da "devre dışı bırak" tarzı bir seçenek olmalı, ona basın.
O da olabilir tabi. Ben denemedim.Ben denemiştim ama işe yaramadı. Hamachi sürümüyle ilgili bir problem olabilir.
Samsung Galaxy S3 Cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.