Bilgisayarım durduk yere kapanıyor , windows tam yüklenememiş sorunu veriyor.

GaLaxY

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Flaxes FN-3255 Hepsiburada'dan sipariş verdim 30 TL İdi soğutucu özelliklerinden azcık anlarım ve sonuç olara zalmanla yarışır 150 TL'lik zalman ile yarışır bana göre, zalman hiç kullanmadım ancak bunu kullanınca hiçbir soğutucunun gözümde değeri kalmadı. Linki veriyorum aşağıda 50 TL'ye alma derim ne kadar pahalı ise o kadar kaliteli diyemeyiz. 30 TL ama bence 200 TL'lik şu an bunu kullanıyorum. Gayet memnunum. Gayet büyük, ayaklı, açıp kapama düğmesi var, Uzatmadan Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Parasını 1,5 lira arttırmışlar çok satıldığı için şu an en çok satılan netbook soğutucuları arasında hepsiburada da 1. :D
Güzel gözüküyor yalnız ben teknosadan falan almayı düşünüyorum inşallah vardır. Işıkları hoşuma gitti. Ayrıca zalmana 250 lira vericeğime derin dondurucu alır laptopu içine koyar kullanırım daha iyi. :D

Samsung Galaxy S3 Cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
neyse beyler ben yatıyorum iyi geceler

ha bu arada büyük bezi ıslatıp laptopun altına koymakta iyi fikir bizzat yapıyorum su ile soğutma en iyi yöntemdir :)

66onder

Marangoz
En iyi cevaplar
0

ha bu arada büyük bezi ıslatıp laptopun altına koymakta iyi fikir bizzat yapıyorum su ile soğutma en iyi yöntemdir :)
Hdd'ye zarar verebilir. Pc'nin altına buz koymak bile yanlıştır(Katı). İlk başta işe yarar gibi gözükebilir sonra zarar verebilir :)

GaLaxY

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Öyle yaparsan bezdeki su laptopun sıcaklığı ile buharlaşarak laptopun altındaki kapağın üstünde bulunan çizgi şeklindeki boşluklardan içeriye nüfuz eder. İçeriye giren buhar anakart ve diğer parçalarının üstüne su damlacıkları olarak yapışır. Sonra yanma meydana gelir sende koku duyarsın. Laptop alev almaya başlar yangın tüpüyle laptopa müdahale edersin ve laptop pert. :/

Samsung Galaxy S3 Cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bana kalırsa laptop'unuzu servisse götürmeden öcne bir de kendiniz içini açın. Zaten gayet kolay. İçinin tozunu aldıktan sonra fana giden tüm kobloları kontrol edin. boşta kalan uçları inceleyin uyuşanları takın. Derim ben. Ama ben bu hatayı bir yerden biliyorum umarım size olmamıştır: İçini açıp baktıktan sonra birde bilgisayarınızı çalıştırın ve duruma bakın fan çalışıyor mu veya windows yükleniyor mu? diye. Sonuç olumsuzsa benim karşılaştığım hataya yaklaşıyoruz demektir. Windows yüklenmeden önce her bilgisayarda istisnasız ya bir siyah ekran çıkar ya da firmanın logosu. İşte o esnada BIOS'a geçiş için sizin bilgisayarınızın varsayılan tuşuna basın. Çoğu zaman F2, F11, F12 ve ya delete olur. BIOS'a geçtiğinizde gelişmiş ayarlara girin. Orada gpu, cpu ve RAM ile ilgili voltaj değerlerini göreceksiniz. Ayrıca fan içinde bir bölüm olacak. Bazı virüsler bu değerleri değiştirebiliyor. Ve bu çok şeye mâl olur. Mesela overclock denen hızlandırma yöntemi bu voltaj değerlerine dayanır. Bir donanıma normalinden fazla voltaj verirseniz daha hızlı çalışır. Fakat çok fazla verirseniz iki şey olur: ya yanar ki bu sadece çok eski donanımlarda olur ya da kitler. Kitlediğinde, bilgisayar açılırken windows yükleniyor ekranında durdur ve kapanıp açılır. Ve tekrar windows yükleniyor ekranında durur. Bu hep devam eder. Ben RAM'imi yakmıştım oradan hatırlıyorum ve diğer donanımlar kitlendiğinde de bu olduğunu anladım. İşte neyse :D Değerleri bir kontrol edin. Ayrıca fanada bir de oradan bakın. Sonra gönül rahatlığı ile servise götürebilirisniz. Şu format işine gelirsek. Bence formata gerek yok. Zaten orjinal olduğunu söylediniz. Windowsun CD sini takın. O size zaten bir işletim sistemi mevcut diyecektir. Orada onar ve yükle gibi iki seçenek çıkması gerek. Siz onara basın. İşletim sisteminizi baştan kuracak ve bilgilerinizi saklayacaktır. Fakat sakın ama sakın oradaki yazıları okumamazlık yapmayın. Ve sakın bir harddiskinizi biçimlendirmeyin. Ve diğer arkadaşa katılıyorum, tanımadığın yerde format attırma gerçekten çalıyorlar. Ne yazmışım be :D

Bilgisayar Leptop.İçini açarsam garanti gider.

Ayrıca Windows CD'si filan yok bende :EWQ:EWqeqw

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bilgisayar Leptop.İçini açarsam garanti gider.

Ayrıca Windows CD'si filan yok bende :EWQ:EWqeqw
Tanıdığınız bir bilgisayarcı varsa onlara çok kullanımlık CD'ler veriyorlar. Mesela tek CD ile 100 kere orjinal yükleyebiliyor. Ama user CD'leri sadece bir kaç kerelik yüklenebilir şekilde satılıyor. Tanıdığın bilgisayarcıdan iste, CD'yi al, sonra onar :D

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Tanıdığınız bir bilgisayarcı varsa onlara çok kullanımlık CD'ler veriyorlar. Mesela tek CD ile 100 kere orjinal yükleyebiliyor. Ama user CD'leri sadece bir kaç kerelik yüklenebilir şekilde satılıyor. Tanıdığın bilgisayarcıdan iste, CD'yi al, sonra onar :D

Neyse ben en iyisi hiç uğraşmıyayım.O tanıdığım bilgisayarcıya vereyim onaracak mı ne yapıcaksa yapsın.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi fanlarım bozuk onu anladım.1-2 ay servise göndermem imkansız.Böyle girsem bilgisayara bir sorun olur mu ? Oyun oynarken soğutucu filan takarım ?

GaLaxY

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi fanlarım bozuk onu anladım.1-2 ay servise göndermem imkansız.Böyle girsem bilgisayara bir sorun olur mu ? Oyun oynarken soğutucu filan takarım ?
Fanı oyun oynarken değil sürekli açık tut bence. Sorun olur mu belli olmaz ama hd tune den ısıyı ara ara kontrol et.

lahuti

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben
Soğutucu kendi fanı gibi olmasa da kapanmayı önler.Ana soğutucu olmadan kartı yakarsın.