Linkime tıklayın premium gelsin YALANLARI!!

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar çoğunuzun bildigi gibi forumda bir süredir "Bedava Premium" olayları dolaşmakta... Bunların doğru olmadığı kanıtlanmış. Fakat hala paylaşanlar var. Bende bu siteler hakkında birazcık araştırma yaptım. Ve ortaya çıkanları göstermek istiyorum.

---EPIC FREE PRIZES---

Üstteki resimde "Low Trust Rating" yani "Düşük güven Ratingi (Evet ingilizcem berbat :D)" yazıyor. Ve altında da "%0 Safe" yani "%0 Güvenli" yazıyor.
(Site:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
pic fr ee priz es.com-safe.html) (BOŞLUK KOYMAMIN NEDENİ SANSÜRLENMESİ)

Ve şöyle bir yazı buldum:
If you still believe Epic Free Prizes is real, you can go get scammed and a bunch of viruses for your computer. Then you can come back to me and tell me all about it. Epic Free Prizes is a scam that will give you viruses instead of what you thought that was going to be your prize. For the intelligent people out there, you are saving yourself from viruses and someone hacking your computer. (Site:
)
Türkçesi:
samil25' Alıntı:
Çevirisi:
Eğer hala epic Free Priz es'In gerçek olduğuna inanıyorsanız bilgisayrınıza birçok virüs bulaştırıyorsunuz. Sonrada geri gelip bunlar hakkında bana birşeyler söylüyorsunuz. Epic Free Priz es aldatmacası size ödlüe ulaşmanız için (bilgisayarınza) virüs bulaştırıyor. Akıllı insanlar ise virüslerden ve bilgisayar hacklemelrinden kendilerini koruyorlar

Onlardan sonra yine inglizice bir tane buldum. Admlar sitenin surveylerini hackleyip dlllere göz atmışlar. Ve Onalr da fake diyor. Yazı uzun olduğu için size linkini atıyorum. Link:

Ve bir video da buldum:

---GETCRAFT .NET---
Buna da bir resimle başlamak istiyorum:

Resmi çektiğim sitede aşağıdaki yazıları kendimce çevirerek yazıyorum...
SITE KARA LISTEDE
Bu website zararlı olarak değerlendirilmiştir.. Buda demek oluyor ki bu website spam veya virüs bulaştırabilir.

DÜŞÜK GÜVEN
Bu website
sisteminde düşük güven bölümündedir. Bu websiteden kaçınılması gerekmektedir. Virüs, Spyware tarzı kötü yazılımlar bulaştırabilir

(Site:
raft.net)
Umarım artık bunlara inanmazsınız.

Son düzenleme:
W

WitherMan

Ziyaretçi
Bu tür sitelerin yalan olduğunu kanıtlamak için millet kendini paraladı ! Elin abileri yüzünden hem forumun hem üyelerin huzuru kalmadı ! Anladığım kadarıyla yazıda , " Bu tür siteler bilgisayarınıza virüs bulaştırabilir ve bilgisayarınızı hackleyebilir.. Lütfen geri dönün. " yazıyor. Yada ona benzer birşeyler.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Bu tür sitelerin yalan olduğunu kanıtlamak için millet kendini paraladı ! Elin abileri yüzünden hem forumun hem üyelerin huzuru kalmadı ! Anladığım kadarıyla yazıda , " Bu tür siteler bilgisayarınıza virüs bulaştırabilir ve bilgisayarınızı hackleyebilir.. Lütfen geri dönün. " yazıyor. Yada ona benzer birşeyler.
çok haklısın. denemeyi düşünüyorsum. Hatta bi ara denedim. Clickleri beklemekten sıkıldım bidaha hiç girmedim. Ve yazıda da senin dediğin gibi yazıyor .Tam bir çevirisi yapılırsa güzel olur[DOUBLEPOST=1391444710,1391437892][/DOUBLEPOST]UP Bazılarımız bilgilensin

samil25

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
If you still believe Epic Free Prizes is real, you can go get scammed and a bunch of viruses for your computer. Then you can come back to me and tell me all about it. Epic Free Prizes is a scam that will give you viruses instead of what you thought that was going to be your prize. For the intelligent people out there, you are saving yourself from viruses and someone hacking your computer. (Site:
)

Çevirisi:
Eğer hala epic Free Priz es'In gerçek olduğuna inanıyorsanız bilgisayrınıza birçok virüs bulaştırıyorsunuz ve kandırılıyorsunuz. Sonrada geri gelip bunlar hakkında bana birşeyler söylüyorsunuz. Epic Free Priz es aldatmacası size ödlüe ulaşmanız için (bilgisayarınza) virüs bulaştırıyor. Akıllı insanlar ise virüslerden ve bilgisayar hacklemelrinden kendilerini koruyorlar

Kendimce çevirdim
Sanırım çok yanlış yoktur. Bende İnanmıyorum Kandırmaca ...

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Çevirisi:
Eğer hala epic Free Priz es'In gerçek olduğuna inanıyorsanız bilgisayrınıza birçok virüs bulaştırıyorsunuz ve kandırılıyorsunuz. Sonrada geri gelip bunlar hakkında bana birşeyler söylüyorsunuz. Epic Free Priz es aldatmacası size ödlüe ulaşmanız için (bilgisayarınza) virüs bulaştırıyor. Akıllı insanlar ise virüslerden ve bilgisayar hacklemelrinden kendilerini koruyorlar

Kendimce çevirdim
Sanırım çok yanlış yoktur. Bende İnanmıyorum Kandırmaca ...
Çeviri Konuya eklendi

GaLaxY

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ek Bilgi:
Forumdaki veya başka bir yerdeki kimselerden premium code almayın bence derim. Karşı taraftaki kişi bir dolandırıcı ve sahtekar olabilir. Almak istiyorsanız da paranızın güvenliği için €19.95 ya Minecraftın kendine ait sitesinden alın.

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Cekilisler haricinde cogu insan size karşılıksız bir şey vermez..

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Okankaraka

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ek Bilgi:
Forumdaki veya başka bir yerdeki kimselerden premium code almayın bence derim. Karşı taraftaki kişi bir dolandırıcı ve sahtekar olabilir. Almak istiyorsanız da paranızın güvenliği için €19.95 ya Minecraftın kendine ait sitesinden alın.
Bazı Einstein'lar ben Minecraft'ı 20 Tl'ye aldım siz enayi gibi gidip 64Tl ye alıyorsunuz, diyerek kendilerince kendilerini çok akıllı ve bizi enayi gibi göstermeye çalışıyorlar. 1 Ay sonra hesabıma giremiyorum napıcam diye yalvarıyorlar bizde çin malı alırsan olacağı bu diyince küfür yiyoruz !!! Sinirlendim şimdi ya :D

W

WitherMan

Ziyaretçi
Bazı Einstein'lar ben Minecraft'ı 20 Tl'ye aldım siz enayi gibi gidip 64Tl ye alıyorsunuz, diyerek kendilerince kendilerini çok akıllı ve bizi enayi gibi göstermeye çalışıyorlar. 1 Ay sonra hesabıma giremiyorum napıcam diye yalvarıyorlar bizde çin malı alırsan olacağı bu diyince küfür yiyoruz !!! Sinirlendim şimdi ya :D
Ne beklersin böylelerinden ?

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Konu Uplama Servisi :D[DOUBLEPOST=1391975451,1391973746][/DOUBLEPOST]Get Craft . n e t sitesi ile ilgili araştırma yapıyorum. Şimdilik bu kadarı ile idare edin