bunu kullanıyorum derken ? Eğer Düzgün Bir Şekilde Bize Yardımcı Olamazsanız Bizde Size Yardımcı Olamayız.bunu kullanıyorum
özür dilerim resim koymamışımbunu kullanıyorum derken ? Eğer Düzgün Bir Şekilde Bize Yardımcı Olamazsanız Bizde Size Yardımcı Olamayız.
Ben ttnet kullanıyorum modemi ttnet verdi ama şifre ne admin nede ttnetŞifren Admin Olarak Dene Eğer TTnet Kullanıyosan Şifren ttnet'te Olabilir
edit : modemin üstündede yazar şifre zaten
Modemini Sıfırlaman Gerekiyor Sonra Tekrar Kurman Gerek Onuda Beceremeyebilirsin Ben Yapayim Diyicem Resetlenince Netin Olmayacak Kabaca Bi AnlatimBen ttnet kullanıyorum modemi ttnet verdi ama şifre ne admin nede ttnet
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Modemini Sıfırlaman Gerekiyor Sonra Tekrar Kurman Gerek Onuda Beceremeyebilirsin Ben Yapayim Diyicem Resetlenince Netin Olmayacak Kabaca Bi Anlatim
Modemin Arkasında İğne Deligi Kadar Biyer Var Oraya Kürdan Yada İğneyle Bas Bekle Modemin Tüm Işıkları Söndükten 2 Saniye Sonra Kürdan Yada İğneyi Çek Daha Sonra Açılınca Tamamen Adres Çubuguna 192.168.1.1 Yazıcaksın Arayüzde Servis Adı Var Oraya ttnet Yazıcaksın Ardında Kullanıcı Adı Ve Şifre İsteyecek Kullanıcı Adın Olarak Örn : Reloven@ttnet Gibi Bir Kullanıcı Adın Vardır Onu Yazıcaksın Sifre Kısmınada Muhtemelen Ev Nosudur Onu Yazıcaksın Kaydet Diyip Çıkabilirsin Daha Sonra Modemin Altında Yazak Id Ve Sifreyle Girip Port Ayarlarını Yapabilirsin.
Şifreyi zaten biliyorum ama ttnet olmadığını belirtmek istedim internete modemin modelini yazdığınızda default şifresini öğreniyorsunuz zatenModemini Sıfırlaman Gerekiyor Sonra Tekrar Kurman Gerek Onuda Beceremeyebilirsin Ben Yapayim Diyicem Resetlenince Netin Olmayacak Kabaca Bi Anlatim
Modemin Arkasında İğne Deligi Kadar Biyer Var Oraya Kürdan Yada İğneyle Bas Bekle Modemin Tüm Işıkları Söndükten 2 Saniye Sonra Kürdan Yada İğneyi Çek Daha Sonra Açılınca Tamamen Adres Çubuguna 192.168.1.1 Yazıcaksın Arayüzde Servis Adı Var Oraya ttnet Yazıcaksın Ardında Kullanıcı Adı Ve Şifre İsteyecek Kullanıcı Adın Olarak Örn : Reloven@ttnet Gibi Bir Kullanıcı Adın Vardır Onu Yazıcaksın Sifre Kısmınada Muhtemelen Ev Nosudur Onu Yazıcaksın Kaydet Diyip Çıkabilirsin Daha Sonra Modemin Altında Yazak Id Ve Sifreyle Girip Port Ayarlarını Yapabilirsin.