Port açmak hakkında

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ben portlu server açacağım ama modemim yok wi-fi den giriyorum açabilir miyim?

R

Reloven

Ziyaretçi
Modemim Yok Derken ? Belediyenin Wifisi Yada TTnet Wifi Filanmı Kullanıyorsun Eğer Öyleyse Açamazsın Kendine Ait Modemin Olması Gerek

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Modemin panel şifresini biliyorsan yaparaın

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

R

Reloven

Ziyaretçi
Paneli Varsa Diye bir şey Yok Port Açmayı Desteklemesi Lazım Ayrıca Kablo İle Bağlamak Lazım

R

Reloven

Ziyaretçi
Şifren Admin Olarak Dene Eğer TTnet Kullanıyosan Şifren ttnet'te Olabilir
edit : modemin üstündede yazar şifre zaten

R

Reloven

Ziyaretçi
Ben ttnet kullanıyorum modemi ttnet verdi ama şifre ne admin nede ttnet :(

Modemini Sıfırlaman Gerekiyor Sonra Tekrar Kurman Gerek Onuda Beceremeyebilirsin Ben Yapayim Diyicem Resetlenince Netin Olmayacak Kabaca Bi Anlatim
Modemin Arkasında İğne Deligi Kadar Biyer Var Oraya Kürdan Yada İğneyle Bas Bekle Modemin Tüm Işıkları Söndükten 2 Saniye Sonra Kürdan Yada İğneyi Çek Daha Sonra Açılınca Tamamen Adres Çubuguna 192.168.1.1 Yazıcaksın Arayüzde Servis Adı Var Oraya ttnet Yazıcaksın Ardında Kullanıcı Adı Ve Şifre İsteyecek Kullanıcı Adın Olarak Örn : Reloven@ttnet Gibi Bir Kullanıcı Adın Vardır Onu Yazıcaksın Sifre Kısmınada Muhtemelen Ev Nosudur Onu Yazıcaksın Kaydet Diyip Çıkabilirsin Daha Sonra Modemin Altında Yazak Id Ve Sifreyle Girip Port Ayarlarını Yapabilirsin.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Modemini Sıfırlaman Gerekiyor Sonra Tekrar Kurman Gerek Onuda Beceremeyebilirsin Ben Yapayim Diyicem Resetlenince Netin Olmayacak Kabaca Bi Anlatim
Modemin Arkasında İğne Deligi Kadar Biyer Var Oraya Kürdan Yada İğneyle Bas Bekle Modemin Tüm Işıkları Söndükten 2 Saniye Sonra Kürdan Yada İğneyi Çek Daha Sonra Açılınca Tamamen Adres Çubuguna 192.168.1.1 Yazıcaksın Arayüzde Servis Adı Var Oraya ttnet Yazıcaksın Ardında Kullanıcı Adı Ve Şifre İsteyecek Kullanıcı Adın Olarak Örn : Reloven@ttnet Gibi Bir Kullanıcı Adın Vardır Onu Yazıcaksın Sifre Kısmınada Muhtemelen Ev Nosudur Onu Yazıcaksın Kaydet Diyip Çıkabilirsin Daha Sonra Modemin Altında Yazak Id Ve Sifreyle Girip Port Ayarlarını Yapabilirsin.

Şifreyi zaten biliyorum ama ttnet olmadığını belirtmek istedim internete modemin modelini yazdığınızda default şifresini öğreniyorsunuz zaten