O zaman admin ve mod alsınlar onlar baksın sende hemen negatif yaklaşma biraz olumlu düşün :/Yöneticilere 2kat iş çıkar bu sefer, 2 forumu birden idare etmek zorunda kalırlar o kademeye gelmek için post kasanlar like kasanlar vs vs. kolay değil.
O Da Var Ama Forum Adam Olmaz Mı?Yöneticilere 2kat iş çıkar bu sefer, 2 forumu birden idare etmek zorunda kalırlar o kademeye gelmek için post kasanlar like kasanlar vs vs. kolay değil.
Fikir olarak güzel ama kayıt olanların yaş ortalaması belli, gerekirse 90 moderatör olsun yinede biyerde bi sorun çıkartırlar, bana göre farketmez üye alımının kapanması vs. size kalmış.[DOUBLEPOST=1390991268,1390991238][/DOUBLEPOST]O zaman admin ve mod alsınlar onlar baksın sende hemen negatif yaklaşma biraz olumlu düşün :/
Diğer forumu adam etmek kolay olmuyor işte.O Da Var Ama Forum Adam Olmaz Mı?
Diğer Forumun Adam Olmasına Gerek Yok Ki... O Sınama Forumu Olacak.Fikir olarak güzel ama kayıt olanların yaş ortalaması belli, gerekirse 90 moderatör olsun yinede biyerde bi sorun çıkartırlar, bana göre farketmez üye alımının kapanması vs. size kalmış.[DOUBLEPOST=1390991268,1390991238][/DOUBLEPOST]
Diğer forumu adam etmek kolay olmuyor işte.
O sınama forumunu adam etmek lazım herkes üye olmak için akın edecek moderatörlerin uğraşabileceklerini sanmıyorum.Diğer Forumun Adam Olmasına Gerek Yok Ki... O Sınama Forumu Olacak.
Ben üyelik davetiyesi diye boşuna mı yırttım kendimi ? Getir üyelik davetiyesi kimse kaydolamaz.Bence en iyisi whitelist alımları gibi olmalı, başlangıçta üyelik bekliyor.. olacak , eğer düzgün katılım yaptıysa foruma alınacak.
Bir forumda çok iyi iş görüyordu , bu forumda niye olmasın ??
Evet o yüzden 20 yaşındayım diyen kişiyi değil olgun olan kişi alınmalı.Yöneticilerede hak verelim , birisini banlıyorsun diğeri piyasaya çıkıyor ama size kesinlikle katılıyorum . Yaş sınırlaması olsa ne fark eder ki 18 + der geçer.
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
Evet o yüzden 20 yaşındayım diyen kişiyi değil olgun olan kişi alınmalı.
Evet bencede.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Yeni yasayla biraz zor yapar. Ayrıca bu yasa bizi mahvetti.Yöneticilerede hak verelim , birisini banlıyorsun diğeri piyasaya çıkıyor ama size kesinlikle katılıyorum . Yaş sınırlaması olsa ne fark eder ki 18 + der geçer.
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
Evet Çok Haklısın Forum Çocuklarla Doldu, Ama Bazı İnsanlar Var Ki (@Assteroidd_123) Yaşından Kat Kat Daha Olgun.
İkinci Olarak Bence De Kayıtları Durdurmak Gerekiyor veya Belli Bir Mesaj ve Beğeni Sayısının Üstündeki Üyeler Üye Daveti Yapabilse Forum Daha Çok Adam Olur Gibi Geliyor Bana...