4 DOOR[PUZZLE][PARKUR][QUİZ][LABİRENT]v1.0

metinzeki

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu ne lan O,o Dostum nasil becerdin buraya gelmeyi?
Kolay olmadı ilk indirdiğimde başlangıcı buldum bende x y z olarak kaydettim. Daha sonra mapı sıfırladım çünkü biraz oynadım. Tekrar girdim kordinatları yazdım. Galiba yanlış yazdığım için yaklaşık 500 blokluk rengarenk bir yere ışınlandım. en altına indim. Düğme vardı. Beni buraya ışınladı.Daha da ilginç olanlar var :D

Raptor_killer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kolay olmadı ilk indirdiğimde başlangıcı buldum bende x y z olarak kaydettim. Daha sonra mapı sıfırladım çünkü biraz oynadım. Tekrar girdim kordinatları yazdım. Galiba yanlış yazdığım için yaklaşık 500 blokluk rengarenk bir yere ışınlandım. en altına indim. Düğme vardı. Beni buraya ışınladı.Daha da ilginç olanlar var :D

ilginç O.o[DOUBLEPOST=1392638370,1392545435][/DOUBLEPOST].[DOUBLEPOST=1392747114][/DOUBLEPOST].

Raptor_killer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
.[DOUBLEPOST=1393415808,1393139470][/DOUBLEPOST]Spawn i halletim mapi yenden koyacagim arkadaşlar..Büyük bir map ile ugraşiyoruz onun için yapamıyorum :D [Biraz da üşengeçlikten][DOUBLEPOST=1393504666][/DOUBLEPOST].

DarkLeaveTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar spawna gitmek için. (yanlış yerde doğarsanız.)
/tp -990 4 -1387 > Bulmak için çok okadar gezdim mapı :D Bi beğeniyi çok görmeyin :ASDf