Raptor_killer
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
bir dakika resim alıyım[DOUBLEPOST=1392499355,1392499182][/DOUBLEPOST]
![]()
![]()
![]()
Bu ne lan O,o Dostum nasil becerdin buraya gelmeyi?
![]()
![]()
![]()
Kolay olmadı ilk indirdiğimde başlangıcı buldum bende x y z olarak kaydettim. Daha sonra mapı sıfırladım çünkü biraz oynadım. Tekrar girdim kordinatları yazdım. Galiba yanlış yazdığım için yaklaşık 500 blokluk rengarenk bir yere ışınlandım. en altına indim. Düğme vardı. Beni buraya ışınladı.Daha da ilginç olanlar varBu ne lan O,o Dostum nasil becerdin buraya gelmeyi?
Kolay olmadı ilk indirdiğimde başlangıcı buldum bende x y z olarak kaydettim. Daha sonra mapı sıfırladım çünkü biraz oynadım. Tekrar girdim kordinatları yazdım. Galiba yanlış yazdığım için yaklaşık 500 blokluk rengarenk bir yere ışınlandım. en altına indim. Düğme vardı. Beni buraya ışınladı.Daha da ilginç olanlar var![]()
![]()
![]()
![]()
Onu geç adam dropper 2 mapı baz alınarak yapmış olmasın ?!?
dropper oynamadım bile ben broDropper mapı üzerine yapmışsın la onu diyorum .s
Bence gitmiş dropperden resim alıp senin mapında ışınlandım diye bizi yiyor![]()
Başka yolu yokkiasddasl olabilir
![]()
Dropper dediginiz mapi oynmaştır benim map de onun savesinin üstüne kaydolmuş olabilirBaşka yolu yokki
spawnpoint hatalı bazı kişilerdeBen senin resimlerdei yerde doğmadım ben redstone sistemleri olan yerde doğdum
hilal ussunarkadaşlar spawna gitmek için. (yanlış yerde doğarsanız.)
/tp -990 4 -1387 > Bulmak için çok okadar gezdim mapıBi beğeniyi çok görmeyin :ASDf