Minecraft tüm dünyaya Wg atma-yardımcı oluun

FalseMy

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben bukkit server kurdum ama yeni dünya açtım oraya herşeyi yaptım Çok güzel oldu ama wgleri yok bu yüzden hiç uğraşmadan tek kodla wg atabilirmiyim Bilen varsa söyleyebilirmi.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Her yere WG atma amacınıza göre kısa yollar oluşturulabilir. Yani amacınızı söylerseniz daha mantıklı bir yol bulunabilir. Ama illâ "komutu istiyorum" diyorsanız /rg define __Global__ (2 tane _ vardır.)

FalseMy

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Her yere WG atma amacınıza göre kısa yollar oluşturulabilir. Yani amacınızı söylerseniz daha mantıklı bir yol bulunabilir. Ama illâ "komutu istiyorum" diyorsanız /rg define __Global__ (2 tane _ vardır.)
Sorry, you can't use__Global__ here dedi :S[DOUBLEPOST=1392539767,1392539694][/DOUBLEPOST]
Bunu yapmaktaki amacınız nedir? Yani ona göre bir ayrdım etmem daha önemli çünkü. Sadece bu komut ile amacınıza ulaşamayabilir veya bir sorun ile karşılaşabilrisniz.
Yani ben şimdi Bir world açtım Dümdüz Bir world o dünyayı koruma altına almak istiyorum Wglemek yani orda herşeyim var Hammadde,viphammadde,spawn,market,OX,event falan yani yaptım hepsini wglemek kaldı hepsiyle teker teker uğraşmakta istemiyorum

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Amacınız oradaki hiçbir şeyin kırılmamasını sağlamak ise /rg flag __Global__ build deny yazın.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Op olmanız ile kurucu olmanız arasında nereyse fark yoktur. Kendi grubunuzu default oalrak ayarlayıp deneyin. (/manudel nickiniz )

FalseMy

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Op olmanız ile kurucu olmanız arasında nereyse fark yoktur. Kendi grubunuzu default oalrak ayarlayıp deneyin. (/manudel nickiniz )
Yaptım ve hala kırabiliyorum ya of :( serverime gelip halledebilirmisin Ve opunu alma neydi söylermisin[DOUBLEPOST=1392540531,1392540464][/DOUBLEPOST]
Yaptım ve hala kırabiliyorum ya of :( serverime gelip halledebilirmisin Ve opunu alma neydi söylermisin
Kardeşim sen bana ne yapılcak en baştan anlatsana kodlarına kadar napmalıyım.[DOUBLEPOST=1392540589][/DOUBLEPOST]Oldu kardşeim saol Allah razı olsun[DOUBLEPOST=1392540890][/DOUBLEPOST]
Şimdide hammede falan kırılmıyo :D onu ayarlama varmı ?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Yaptım ve hala kırabiliyorum ya of :( serverime gelip halledebilirmisin Ve opunu alma neydi söylermisin[DOUBLEPOST=1392540531,1392540464][/DOUBLEPOST]
Kardeşim sen bana ne yapılcak en baştan anlatsana kodlarına kadar napmalıyım.[DOUBLEPOST=1392540589][/DOUBLEPOST]Oldu kardşeim saol Allah razı olsun[DOUBLEPOST=1392540890][/DOUBLEPOST]
Şimdide hammede falan kırılmıyo :D onu ayarlama varmı ?
Evet onu ayarlama da var. Kırılabilir olmasını istediğiniz kısmı WG'leyerek (yüksekliği unutamayın.);
/rg setparent madde hammadde
/rg flag madde build allow
yapın. (Hammadde > Madde)

emirizm

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bende olmadı. . . ben olusturdugum dunyada hıcbırsey yapamasınlar kıramasınlar ınsa edemesınler ıstıyorum klasık worldguard amacı ıste