Deniyorum kardeşim inş olurHer yere WG atma amacınıza göre kısa yollar oluşturulabilir. Yani amacınızı söylerseniz daha mantıklı bir yol bulunabilir. Ama illâ "komutu istiyorum" diyorsanız /rg define __Global__ (2 tane _ vardır.)
Bunu yapmaktaki amacınız nedir? Yani ona göre bir ayrdım etmem daha önemli çünkü. Sadece bu komut ile amacınıza ulaşamayabilir veya bir sorun ile karşılaşabilrisniz.Deniyorum kardeşim inş olur
Sorry, you can't use__Global__ here dediHer yere WG atma amacınıza göre kısa yollar oluşturulabilir. Yani amacınızı söylerseniz daha mantıklı bir yol bulunabilir. Ama illâ "komutu istiyorum" diyorsanız /rg define __Global__ (2 tane _ vardır.)
Yani ben şimdi Bir world açtım Dümdüz Bir world o dünyayı koruma altına almak istiyorum Wglemek yani orda herşeyim var Hammadde,viphammadde,spawn,market,OX,event falan yani yaptım hepsini wglemek kaldı hepsiyle teker teker uğraşmakta istemiyorumBunu yapmaktaki amacınız nedir? Yani ona göre bir ayrdım etmem daha önemli çünkü. Sadece bu komut ile amacınıza ulaşamayabilir veya bir sorun ile karşılaşabilrisniz.
Yazdım opu falan aldım hala kırabiliyorum dünyadakı heryeriAmacınız oradaki hiçbir şeyin kırılmamasını sağlamak ise /rg flag __Global__ build deny yazın.
Yaptım ve hala kırabiliyorum ya ofOp olmanız ile kurucu olmanız arasında nereyse fark yoktur. Kendi grubunuzu default oalrak ayarlayıp deneyin. (/manudel nickiniz )
Kardeşim sen bana ne yapılcak en baştan anlatsana kodlarına kadar napmalıyım.[DOUBLEPOST=1392540589][/DOUBLEPOST]Oldu kardşeim saol Allah razı olsun[DOUBLEPOST=1392540890][/DOUBLEPOST]Yaptım ve hala kırabiliyorum ya ofserverime gelip halledebilirmisin Ve opunu alma neydi söylermisin
Şimdide hammede falan kırılmıyoOp olmanız ile kurucu olmanız arasında nereyse fark yoktur. Kendi grubunuzu default oalrak ayarlayıp deneyin. (/manudel nickiniz )
Evet onu ayarlama da var. Kırılabilir olmasını istediğiniz kısmı WG'leyerek (yüksekliği unutamayın.);Yaptım ve hala kırabiliyorum ya ofserverime gelip halledebilirmisin Ve opunu alma neydi söylermisin[DOUBLEPOST=1392540531,1392540464][/DOUBLEPOST]
Kardeşim sen bana ne yapılcak en baştan anlatsana kodlarına kadar napmalıyım.[DOUBLEPOST=1392540589][/DOUBLEPOST]Oldu kardşeim saol Allah razı olsun[DOUBLEPOST=1392540890][/DOUBLEPOST]
Şimdide hammede falan kırılmıyoonu ayarlama varmı ?