Yabancı Olsaydınız...

• Konuyu başlatan WitherMan
  • Başlangıç tarihi

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Wither sen ilk önce post a port denmeyeceğini bil öyle konuş :D Ve yazdığınız mesajlara baktım ardı ardına full post kasma!

W

WitherMan

Ziyaretçi
Wither sen ilk önce post a port denmeyeceğini bil öyle konuş :D Ve yazdığınız mesajlara baktım ardı ardına full post kasma!
Ufacık bir hataya laf ediyorsan artık ne diyim bilemedim doğrusu. Post kasmaya gelince yorum yaptılar cevap verdik. Allaha şükür kimin post kastığını çok iyi biliyoruz. Huzursuzluk çıkarma.

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öneml değil. Neyse konuyu dağıtmayalım.
Ufacık bir hataya laf ediyorsan artık ne diyim bilemedim doğrusu. Post kasmaya gelince yorum yaptılar cevap verdik. Allaha şükür kimin post kastığını çok iyi biliyoruz. Huzursuzluk çıkarma.
Yok ya hata bizde değil lanet olası telefonda :D

Ne demek sen kusuruma bakma yazdıktan sonra kontrol etmedim

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
O zaman önemli değil. Bazı arkadaşlar bilerek yapıyor da :/ Asıl sen benim kusuruma bakma :/
Telefondan giriyorum ara sıra hatalı oluyor kusuruma bakma

Sende ayrı bir kafadasın ya ! Post kasıyorsun diye ben yazmadım. @TheOyunBozan yazdı dikkatli oku.
Post kasmıyoruz. Sadece arkadaşların yaptıkları yorumlara cevap veriyoruz. Sana katılıyorum Wit

Post kasma derken ? Senin kafan mı iyi kardeşim adamlar yorum yaptı diye hemen port kastın diyemezsin.Uygun görmüş cevap vermiş. Onlar post kasıyorsa sende gelip burda bunu yorum olarak yazamazsın bu kadar !
Bunların hepsini ben yazdım değilmi! burasını resmen özel mesajlar bölümüne çevirmişsiniz.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
İyi tamam post kasıyor dedikçe post kasıyorsunuz dağılın bu forum kavga alanınız değil.