MrChinggo
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sende ayrı bir kafadasın ya ! Post kasıyorsun diye ben yazmadım. @TheOyunBozan yazdı dikkatli oku.
Telefondan giriyorum ara sıra hatalı oluyor kusuruma bakma
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
Sende ayrı bir kafadasın ya ! Post kasıyorsun diye ben yazmadım. @TheOyunBozan yazdı dikkatli oku.
O zaman önemli değil. Bazı arkadaşlar bilerek yapıyor da :/ Asıl sen benim kusuruma bakma :/Telefondan giriyorum ara sıra hatalı oluyor kusuruma bakma
O zaman önemli değil. Bazı arkadaşlar bilerek yapıyor da :/ Asıl sen benim kusuruma bakma :/
Öneml değil. Neyse konuyu dağıtmayalım.Yok ya hata bizde değil lanet olası telefonda
Ne demek sen kusuruma bakma yazdıktan sonra kontrol etmedim
Ufacık bir hataya laf ediyorsan artık ne diyim bilemedim doğrusu. Post kasmaya gelince yorum yaptılar cevap verdik. Allaha şükür kimin post kastığını çok iyi biliyoruz. Huzursuzluk çıkarma.Wither sen ilk önce post a port denmeyeceğini bil öyle konuşVe yazdığınız mesajlara baktım ardı ardına full post kasma!
Öneml değil. Neyse konuyu dağıtmayalım.
Ufacık bir hataya laf ediyorsan artık ne diyim bilemedim doğrusu. Post kasmaya gelince yorum yaptılar cevap verdik. Allaha şükür kimin post kastığını çok iyi biliyoruz. Huzursuzluk çıkarma.
Yok ya hata bizde değil lanet olası telefonda
Ne demek sen kusuruma bakma yazdıktan sonra kontrol etmedim
O zaman önemli değil. Bazı arkadaşlar bilerek yapıyor da :/ Asıl sen benim kusuruma bakma :/
Telefondan giriyorum ara sıra hatalı oluyor kusuruma bakma
Post kasmıyoruz. Sadece arkadaşların yaptıkları yorumlara cevap veriyoruz. Sana katılıyorum Wit
Bunların hepsini ben yazdım değilmi! burasını resmen özel mesajlar bölümüne çevirmişsiniz.Post kasma derken ? Senin kafan mı iyi kardeşim adamlar yorum yaptı diye hemen port kastın diyemezsin.Uygun görmüş cevap vermiş. Onlar post kasıyorsa sende gelip burda bunu yorum olarak yazamazsın bu kadar !
Hakaret ettiğim için özür dilerim.Bunların hepsini ben yazdım değilmi! burasını resmen özel mesajlar bölümüne çevirmişsiniz.
Sende karışmasaydın olmazdı değil mi :/İyi tamam post kasıyor dedikçe post kasıyorsunuz dağılın bu forum kavga alanınız değil.
Olum ortamı düzeltmeye çalışıyoruz bide yorum atmışken yazayım :/'yi ben buldum biliyor musun ünlüyümSende karışmasaydın olmazdı değil mi :/
Bunların hepsini ben yazdım değilmi! burasını resmen özel mesajlar bölümüne çevirmişsiniz.