Canyo
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Server Çökmeleri Hakkında Gerçekten Bilgili Kişilerin Yardımına İhtiyacım Var. Nitrado 4 gb ramlik bir server. 36 plugin yüklü ve pluginlerin hepsi sağlam diyebilirim. Gereksiz ne varsa sildim zaten. şu an bu 36 plugin en gerekli olanlardır. Belki aralarında 2-3 ü önemli olmasa bile o pluginlerde bir sıkıntı yoktur. Destek ile bayadır bu konu hakkında konuştum. Dediğine göre Mapte sıkıntı varmış. Chunk hataları gibi. Chunkfix yapmama rağmen yinede crash hatası veriyor. Yani server çöküyor. Server çöktükten sonra tekrar açılmıyorda öyle bir sıkıntım var yani açılsa yine iyi ama ben kökten bu işin çözümünü istiyorum. 1 aydır bu çökmeler yüzünden çok oyuncumu kaybettim ve o oyuncularada hak veriyorum. Hep çöken bir serverda neden olmak istesinler ki ? Her neyse bu konu hakkında destek ne kadar yardımcı olmaya çalışsada bir türlü çözüm bulamadık. Gerçekten bu konu hakkında bilgisi olanlar cevap yazsın. Buraya gelipte şu pluginden dolayı olabilir şöyle bir bugtan olabilir gibisine acemi acemi yorumlar yapmasın lütfen.