Server Çökmeleri Hakkında Gerçekten Bilgili Kişilerin Yardımına İhtiyacım Var.

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server Çökmeleri Hakkında Gerçekten Bilgili Kişilerin Yardımına İhtiyacım Var. Nitrado 4 gb ramlik bir server. 36 plugin yüklü ve pluginlerin hepsi sağlam diyebilirim. Gereksiz ne varsa sildim zaten. şu an bu 36 plugin en gerekli olanlardır. Belki aralarında 2-3 ü önemli olmasa bile o pluginlerde bir sıkıntı yoktur. Destek ile bayadır bu konu hakkında konuştum. Dediğine göre Mapte sıkıntı varmış. Chunk hataları gibi. Chunkfix yapmama rağmen yinede crash hatası veriyor. Yani server çöküyor. Server çöktükten sonra tekrar açılmıyorda öyle bir sıkıntım var yani açılsa yine iyi ama ben kökten bu işin çözümünü istiyorum. 1 aydır bu çökmeler yüzünden çok oyuncumu kaybettim ve o oyuncularada hak veriyorum. Hep çöken bir serverda neden olmak istesinler ki ? Her neyse bu konu hakkında destek ne kadar yardımcı olmaya çalışsada bir türlü çözüm bulamadık. Gerçekten bu konu hakkında bilgisi olanlar cevap yazsın. Buraya gelipte şu pluginden dolayı olabilir şöyle bir bugtan olabilir gibisine acemi acemi yorumlar yapmasın lütfen.

NeoTürk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bastan basla yada nitrado panelden oyunu sil tekrar yukle paketini felan ayir spawn istiyorsan spawnini sematikle olmadiysa host degistir nitrado iyi faket hic bir pluginnpaketine uymuyor egen7 haric

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burada hata cok belli,birçok oyuncu serverine ev kurmus olmali,ve o oyuncuların ayrı ayrı chunk alanları oldugu ıcın serverin chunkları kaldıramıyor ve dolayısıyla cökyor(isine yaradiysa begen) ve ben sana bunu oneririm:Mapi sifirla :D
Mapler falan hep emekti ama dediğin gibi sıfırlamak zorundayım. 1.6.4 den 1.7.2 ye geçirince bu sorunlar oluştu.

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Schematicle sende
1.6.4 de şematik warpları sonra sildim herşeyi, 1.7.2 ye geçtim pluginleride silip tekrar yükledim şematikleri koydum sonra crash hataları olmaya başladı. Oyuncular worldda hep bugta kalıyor. Herneyse ya herşeyi sıfırdan yapmak daha iyi olacak. En azından daha tecrübeliyim şu an. Sürüm atlatırkende herşeyi silicem tekrar yapıcam. Bazı serverlarda öyle yapıyormuş. Bu oyuncular içinde iyi olur yani adam 3 ayda istediğine ulaşır daha ilerisine gidemez sıkılır sonra sw sıfırlanır herkes eşit bir şekilde yeniden başlar. Aşırı zahmetli bir şey olsada tamamen en iyisi bu.

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
TS dende konuştuk sw yi sıfırlamak zorundayım. Olayın temelinde sorunlar var malesef. Onca emek gitsene o emeklerim acemi zamanlarımda yapılmıştı. Şimdi herşeyi baştan yaparız ne olacakki :/ Her neyse ya konuyu güncellememize gerek yok artık sorunu kökten halletmiş bulundum ve cevaplarınız için teşekkür ediyorum.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Muhtemelen 1.6.4'den 1.7'ye geçince eski pluginlerin desteklemedi, güncel sürümlerini yüklemeliydin.

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Muhtemelen 1.6.4'den 1.7.2'ye geçince eski pluginlerin desteklemedi, güncel sürümlerini yüklemeliydin.
Plugin paketimi tamamen silip egen7 nin 1.7.2 plugin paketini kullandım pluginlerle hiçbir sorun yok ama 1.6.4 deki mapi 1.7.2 ye geçirince oyuncular o mapte gezdikçe chunk hatası vererek kendini kapatıyor server. Ben şu an herşeyi silip baştan bir map yapmaya karar verdim %10 u bitmiş halde ama ilerde 1.8 e geçirmek istesem yine aynı chunk hatası olacaksa boşuna uğraşıyorum :/ Başka serverlar versiyon update ettiklerinde böyle bir sorun yaşamamışlar.

L0WeN

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sıfırlamadıysan yardımcı olayım.İlk olarak plugin listeni atar mısın bide oyuncular mapın neresine gidince bugda kalıyor.Mesela Hammadde gibi.Bende öyleydi Essentials plugini yenilemenle sorun düzelir die düşünüyorum